KSOY 100 juhlavuosi jo pitkällä, kesällä tavataan rennosti toreilla

27.06.2018

Marjo Lahtinen

KSOY viettää tänä vuonna satavuotisjuhlia. Itselläni on työuraa yhtiössä takana nyt huimat 2,5 kuukautta. Hyppäsin uutena viestintäpäällikkönä tilanteeseen, jossa juhlavuoden järjestelyt olivat täysillä meneillään. Näille sähkölangoille oli hyvä hypätä, sähköiskuja ei ole tullut, ohjaus on ollut sujuvaa ja vaivatonta.

Toimintaa ja tapahtumia läpi vuoden

Juhlavuoteen liittyy paljon toimintaa ja tapahtumia. Alkuvuodesta on järjestetty mm. koko perheelle suunnattu Virtaa palloon -tapahtuma ja marketkiertue. Puistomuuntamoista on tuunattu taidepömpeleitä. Matka sadan vuoden historiaan -kilpailu on ollut käynnissä jo koko alkuvuoden ja jatkuu vielä lokakuun loppuun saakka.

Kesälläkään emme täysin huilaa, vaan tapaat KSOY:n väkeä toreilla ja tapahtumissa kesäkiertueen merkeissä. Olemme myös sponsoroineet 14 kesätapahtumaa verkkoalueellamme. Kotkan Meripäivillä olemme näkyvästi mukana. Kesän tapahtumien kuulumisia voit seurata esim. Facebook-sivumme kautta.

Syksylle on luvassa mm. auringonkukkia, elokuvia, kirjastokiertue sekä tietysti KSOY 100 historiikin julkistus. Uutena työntekijänä olen päässyt mukaan hetkellä, jolloin yhtiön historia tulee väistämättä tutuksi. Yrityskuvan rakentamisen ja ylläpitämisen kannalta tämä on hyvää ja oleellista taustatietoa. Sadan vuoden aikana on rakennettu vahva yhtiö, jonka mukana voi luottavaisesti katsoa kohti tulevaisuutta.

hyvää kesää 2018

Mutta: ennen syksyä nautitaan kuluvasta kesästä! Tervetuloa tapaamaan meitä kesätapahtumiin! 

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.