Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Uutishuone

Uutishuoneestamme löydät Kymenlaakson Sähkön toimintaan ja energia-alaan liittyvät tiedotteet ja uutiset. Asiantuntijamme ovat käytettävissä, kun kaipaat tietoa ja näkemyksiä ajankohtaisista aiheista.

Haluatko liittyä mediatiedotteiden jakelulistalle? Lähetä viesti osoitteeseen viestintä@ksoy.fi

Uusimmat tiedotteet

24.1.2022
KSOY:n verkkosivusto ksoy.fi on päivitetty ja uusi sivusto on julkaistu maanantaina 24.1.022. Toivomme, että uudet sivut ovat sivustoa käyttäville käyttäjäystävälliset ja informatiiviset. Sivusto toimii mainiosti niin mobiililaitteilla kuin pöytäkoneellakin.
13.1.2022
Datahub-järjestelmä otetaan käyttöön 21.2.2022. Uuden järjestelmän käyttöönoton jälkeen kaikki tarvittava tieto sähkönmyyjän ja jakeluverkkoyhtiön välillä siirtyy datahubin kautta. Asiakkaalle järjestelmän käyttöönotto ei aiheuta toimenpiteitä.
11.1.2022
Sähkön hinnan vaihtelu ja kohoaminen ovat olleet toistuvasti esillä julkisuudessa viime aikoina. Ehkä olet miettinyt, mikä oman sähkösopimuksesi tilanne on. Voit tarkastaa nykyisen sähkösopimuksesi voimassaolon ja hinnat Online-palvelustamme (omat tiedot > sähkön myyntisopimus). Nykyisen sopimuksesi hinnat ja voimassaoloaika näkyvät myös sopimusvahvistuksella ja laskuilla.

Yhteystiedot

Katso asiantuntijoidemme yhteystiedot

Katso yhteystiedot

Kuvapankki

Asiantuntijoidemme kuvat löydät kuvapankistamme

Siirry kuvapankkiin

Tutustu Linjoja pitkin -podcasteihimme

Kuuntele uusin

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki