Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Uutishuone

Uutishuoneestamme löydät Kymenlaakson Sähkön toimintaan ja energia-alaan liittyvät tiedotteet ja uutiset. Asiantuntijamme ovat käytettävissä, kun kaipaat tietoa ja näkemyksiä ajankohtaisista aiheista.

Haluatko liittyä mediatiedotteiden jakelulistalle? Lähetä viesti osoitteeseen viestintä@ksoy.fi

Uusimmat tiedotteet

16.5.2022
ICT-alan lakon vuoksi lyhennämme puhelinpalvelumme aukioaikaa. Puhelinpalvelumme on toistaiseksi avoinna arkisin klo 8-17. Palaamme normaaliin aukioloaikaan (klo 8-18), kun lakko päättyy. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.
10.5.2022
Uusin sähkömarkkinalain päivitys mahdollistaa sähköverkkoyhtiöille aiempaa kattavamman tarkastelun jakeluverkkoalueensa kehittämiseen, kun asiakkaat ja sidosryhmät pääsevät kommentoimaan tekeillä olevaa suunnitelmaa. Asiakkaillamme onkin nyt entistä paremmat mahdollisuudet tutustua ja vaikuttaa sähköverkon tulevaisuuden suunnitelmiin.
3.5.2022
Sähkön toimitusvarmuuden parantamiseksi 20 kV johtoalueelle ulottuvien reunapuiden oksia karsitaan helikopterin avulla. Oksinta käynnistyy 9.5.2022 ja kestää alustavan arvion mukaan noin kaksi kuukautta.

Yhteystiedot

Katso asiantuntijoidemme yhteystiedot

Katso yhteystiedot

Kuvapankki

Asiantuntijoidemme kuvat löydät kuvapankistamme

Siirry kuvapankkiin

Tutustu Linjoja pitkin -podcasteihimme

Kuuntele uusin

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki