Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Asiakkaana

Muutossa auttaa hyvä ennakkosuunnittelu – sähkötkin on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa

Veera Leino ja Jani Heikkinen pakkasivat tavarat muuttoautoon ja suuntasivat uusiin maisemiin Helsinkiin. Taakse jäi opiskelukaupunki Kuopio ja osa tavaroistakin. Mukaan otettiin kuitenkin edelliseen asuntoon tehty sähkösopimus.

Tillin lomamökeissä nautitaan aurinkosähköstä

Onkamaalla kesäinen luonto on kauneimmillaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lomamökkien valtteja myös asiakkaiden mielestä. Nyt lomamökin katolla kiiltelevät uudet aurinkopaneelit.

Vinkit ja linkit opiskelijoille sähkön valintaan

Opiskelija on monessa mielessä uuden edessä: uusi kaupunki, uudet opinnot, uudet ystävät, uusi koti? Onko sinulla tai läheiselläsi pian edessä kokonaan uusi elämänvaihe opintojen alkaessa? 

Mietitkö, mikä sähkösopimus sopisi juuri sinulle ja sinun sähkönkäytön tarpeisiisi?

Teimme tuotteistamme vertailun puolestasi. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin laitetaan sähkösopimusasiat kuntoon! 

Ilmastoystävällistä sähköä on helppo hankkia

Yhä useampi valitsee sähkösopimuksessaan energianlähteeksi ilmastoystävällisen sähkön. Sähkö on tällöin tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla eli esim. vedellä, tuulella tai bioenergialla.

Asiakaspalvelu auttaa muuttotilanteissa – tässä vinkit muuttajalle

Myyntineuvottelijamme Minna Sippu on neuvonut lukemattomia muuttajia sähkösopimusasioissa ja antaa nyt parhaat vinkit muuttoa tekevälle. Myös kiinteistökaupoissa tulee muistaa sähkösopimusasioiden hoito!  

Miten sähkön hinta muodostuu ja miksi se vaihtelee

Kysymyksiin vastaa energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen

Aurinkosähkön suosio jatkuu

Koronakevät ja -kesä 2020 ei pysäyttänyt aurinkosähkön kasvua. Kymenlaakson Sähköverkon alueelle on kytketty jo yli 1 000 aurinkosähköjärjestelmää.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki