Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Asiakkaana

24 tuntia pörssisähkön voimalla

Onko pörssisähkösopimus muita sopimuksia kalliimpaa? Kannattaako hintapiikkejä pelätä? Näin yhden päivän askareet sujuivat pörssisähkön voimalla.

Netotuksesta selkeää hyötyä aurinkosähkön tuottajille

Aurinkosähkön tuottaminen ja käyttö on nyt entistä kustannustehokkaampaa, kun oman tuotannon voi hyödyntää kokonaisuudessaan itse.

Mitä sähkön hinnalle tapahtuu?

Poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla on näkynyt korkeina hintoina myös kuluttajien sähkölaskuissa. Miten tilanne tulee kehittymään? Kysymyksiin vastaa aitiopaikalta Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä.

Muutossa auttaa hyvä ennakkosuunnittelu – sähkötkin on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa

Veera Leino ja Jani Heikkinen pakkasivat tavarat muuttoautoon ja suuntasivat uusiin maisemiin Helsinkiin. Taakse jäi opiskelukaupunki Kuopio ja osa tavaroistakin. Mukaan otettiin kuitenkin edelliseen asuntoon tehty sähkösopimus.

Tillin lomamökeissä nautitaan aurinkosähköstä

Onkamaalla kesäinen luonto on kauneimmillaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lomamökkien valtteja myös asiakkaiden mielestä. Nyt lomamökin katolla kiiltelevät uudet aurinkopaneelit.

Vinkit ja linkit opiskelijoille sähkön valintaan

Opiskelija on monessa mielessä uuden edessä: uusi kaupunki, uudet opinnot, uudet ystävät, uusi koti? Onko sinulla tai läheiselläsi pian edessä kokonaan uusi elämänvaihe opintojen alkaessa? 

Mietitkö, mikä sähkösopimus sopisi juuri sinulle ja sinun sähkönkäytön tarpeisiisi?

Teimme tuotteistamme vertailun puolestasi. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin laitetaan sähkösopimusasiat kuntoon! 

Ilmastoystävällistä sähköä on helppo hankkia

Yhä useampi valitsee sähkösopimuksessaan energianlähteeksi ilmastoystävällisen sähkön. Sähkö on tällöin tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla eli esim. vedellä, tuulella tai bioenergialla.

Asiakaspalvelu auttaa muuttotilanteissa – tässä vinkit muuttajalle

Myyntineuvottelijamme Minna Sippu on neuvonut lukemattomia muuttajia sähkösopimusasioissa ja antaa nyt parhaat vinkit muuttoa tekevälle. Myös kiinteistökaupoissa tulee muistaa sähkösopimusasioiden hoito!  
Lataa lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki