Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Asiakkaana

Oletko pörssisähköasiakkaamme?

Tässä sinulle tietoja, jotka helpottavat pörssisähkön seurantaa.

24 tuntia pörssisähkön voimalla

Onko pörssisähkösopimus muita sopimuksia kalliimpaa? Kannattaako hintapiikkejä pelätä? Näin yhden päivän askareet sujuivat pörssisähkön voimalla.

As Oy Kotkan Hirssaaren Helmi tuottaa aurinkosähköä pian energiayhteisönä

Aurinkopaneelit asennetaan kevään aikana Kotkan Hirssaareen. Neljän paritalon muodostama taloyhtiö on perustamassa energiayhteisöä, jotta investoinnista saadaan paras mahdollinen tuotto.

Netotuksesta selkeää hyötyä aurinkosähkön tuottajille

Aurinkosähkön tuottaminen ja käyttö on nyt entistä kustannustehokkaampaa, kun oman tuotannon voi hyödyntää kokonaisuudessaan itse.

Mitä sähkön hinnalle tapahtuu?

Poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla on näkynyt korkeina hintoina myös kuluttajien sähkölaskuissa. Miten tilanne tulee kehittymään? Kysymyksiin vastaa aitiopaikalta Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä.

Muutossa auttaa hyvä ennakkosuunnittelu – sähkötkin on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa

Veera Leino ja Jani Heikkinen pakkasivat tavarat muuttoautoon ja suuntasivat uusiin maisemiin Helsinkiin. Taakse jäi opiskelukaupunki Kuopio ja osa tavaroistakin. Mukaan otettiin kuitenkin edelliseen asuntoon tehty sähkösopimus.

Tillin lomamökeissä nautitaan aurinkosähköstä

Onkamaalla kesäinen luonto on kauneimmillaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lomamökkien valtteja myös asiakkaiden mielestä. Nyt lomamökin katolla kiiltelevät uudet aurinkopaneelit.

Asiakaspalvelu auttaa muuttotilanteissa – tässä vinkit muuttajalle

Myyntineuvottelijamme Minna Sippu on neuvonut lukemattomia muuttajia sähkösopimusasioissa ja antaa nyt parhaat vinkit muuttoa tekevälle. Myös kiinteistökaupoissa tulee muistaa sähkösopimusasioiden hoito!  

Miten sähkön hinta muodostuu ja miksi se vaihtelee

Kysymyksiin vastaa energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen
Lataa lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki