Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Yritystietoa

Tuomme valoa ja lämpöä ihmisten elämään ja voimaa yritysten toimintaan.

Jakelualueellamme asuu noin 150 000 ihmistä ja toimitamme ja myymme sähköä noin 100 000 asiakkaalle. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Tunnemme asiakkaamme ja kehitämme heille kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka toimivat myös ympäristön ja yhteiskunnan kestävän kehityksen mukaisesti.

Panostamme suunnitelmallisesti monipuoliseen energiantuotantoon ja sähköverkkoomme jatkuvaan kehittämiseen. Harkituilla investoinneilla ja terveellä liiketoiminnalla varmistamme luotettavan energiantoimituksen asiakkaille ja merkittävän tuoton omistajakunnille.

Uutishuone

Mitä sähköalalla tai yhtiössämme tällä hetkellä tapahtuu? Tervetuloa uutishuoneeseemme. Uutishuoneesta löydät mm. tiedotteemme ja kuvapankin.

Siirry uutishuoneeseen

Konserni

Kymenlaakson Sähkö on 10 kaupungin ja kunnan omistama energiakonserni.

Tutustu yhtiöön

Yhteystiedot

Täältä löydät  yhteystietojamme.

Katso yhteystiedot

Meille töihin

Olemme työllistäneet oman alamme huippuja jo vuodesta 1918 lähtien. Yli 150 000 asukkaan jakelualueena ja yli 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä kuulumme Suomen suurimpien sähköyhtiöiden joukkoon.

Katso avoimet tehtävät

Sponsorointi

Tuemme pääasiassa toimijoita omalla jakelu- ja toiminta-alueellamme. Sponsorointimme pääalueita ovat joukkueurheilu ja kulttuuri.

Lue lisää sponsoroinnista

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki