Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Urakoitsijapalvelu

Liittymämyyntimme palvelee urakoitsijoita liittymiä ja niiden muutoksia koskevissa asioissa. Asennuksia koskevat ilmoitukset vastaanotamme yleistietolomakkeella. Tutustu myös mittauksen ohjeeseen urakoitsijalle ja muihin teknisiin ohjeisiin, joista saat apua työhösi.

Liittymämyynti palvelee arkisin klo 8-16 p. 05 7780 510

Täytä yleistietolomake

Sähköalan ammattilaisena täytä yleistietolomake, kun kyseessä on:

  • uuden liittymän mittarointi. Ennen tilaamista tarkista, että liittyjällä on voimassa oleva liittymis-, verkkopalvelu- ja myyntisopimus.
  • liittymän tai käyttöpaikan pääsulakekoon muuttaminen
  • asiakkaan mittauskeskuksen uusiminen
  • liittymiskaapelin uusiminen tai vaihto
  • käyttöpaikkaa koskevat muutokset, esim. mittarin poisto (älä poista mittaria itse)
  • työkatkopyyntö
  • mittarin sinetöinti
  • työmaakeskuksen kytkentä yli 3 x 63 A liittymään

Lataa yleistietolomakkeet tästä

Yleistietolomake

Yleistietolomake-monimittarointi

Tuotannon yleistietolomake


Lähetä täytetty yleistietolomake sähköpostilla liittymamyynti@ksoy.fi tai palauta se toimipisteeseemme Kotkaan tai Elimäelle.

Lisätietoja saat liittymämyynnistämme

Ohjeet yleistietolomakkeen täyttämiseen

Turvallisen kytkennän varmistamiseksi, suoritamme yli 3 x 63 A ja monimittarikohteiden kytkennän ainoastaan sähköurakoitsijan läsnäollessa.

  • Täytä pdf-muotoinen lomake omalla tietokoneellasi ja lähettää täytettynä sähköpostilla liittymämyyntiin painamalla ”Lähetä”
  • Voit tallentaa lomakkeen omalle tietokoneellesi arkistoitavaksi tai tulostaa lähetettäväksi kirjepostina lomakkeen alareunasta löytyvään osoitteeseen

Täytä lomakkeeseen kohteen tiedot, kytkentä- ja mittarointitiedot sekä sähkölaitteiston rakentajan tiedot. Vahvistamme lomakkeessa ilmoittamasi toivotun kytkentäajan. Mittarin kytkennästä vastaa palveluntuottajamme Enersense, jolle välitämme kytkentäpyynnön. Jos kyseessä on vanhan liittymän muutostyöt, Enersensen Service center sopii aikataulun kanssasi.

Jos teet muutoksia useampaan käyttöpaikkaan samalla kertaa, käytä monimittari-ilmoitusta, jossa on peruslomakkeen lisäksi toinen sivu käyttöpaikkatietojen ilmoittamista varten. Aurinkopaneeleiden tai muun pientuotannon liittämisen ilmoitat Mikrotuotannon yleistietolomakkeella.

HUOM! Lomakkeen täyttö edellyttää Acrobat Reader -ohjelmaa. Jos sinulla ei ole Acrobat Readeriä asennettuna koneellesi, voit ladata uusimman, maksuttoman version täältä. Suosittelemme uuden version lataamista myös, mikäli lomakkeesi lähetyksen tai tallennuksen kanssa on ongelmia.

Kytkentäjärjestelyt

Sähköverkkoon liittyvissä työjärjestelyissä verkostourakoitsijat voivat olla meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeella voit ilmoittaa sähkön jakeluverkon kunnossapito- ja rakentamistöihin liittyvät keskeytyspyynnöt ja jännitetyöilmoitukset sekä tehdä tilauksen erikoiskuljetuksista valvomallamme jakeluverkkoalueella. Yhteistyökumppanina kytkentäjärjestelyissä toimii Enerva Oy.

Linkki yhteydenottolomakkeeseen (aukeaa uuteen ikkunaan)

Sähkötarkastukset

Lisätietoa käyttöönotto- ja varmennustarkastuksista.

Lue lisää

Ohjeet

Tutustu mittaukseen, pientuotantoon ja muihin teknisiin asioihin liittyviin ohjeisiin.

Lue lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki