Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Muutto edessä? - otathan yhteyttä sähkönmyyjään

Kun olet muuttamassa uuteen asuntoon, ota yhteyttä sähkönmyyjään ja tee sähkösopimus uuteen asuntoosi. Verkkopalvelusopimuksesi uuteen osoitteeseen hoituu samalla, sillä kaikki muuttoon liittyvät sopimukset hoituvat samalla kertaa sähkönmyyjän kanssa. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä sähköverkkoyhtiöösi. Tieto kulkee sähkönmyyjän kautta eli yksi kontakti riittää.

Jos olet muuttamassa Kymenlaakson Sähköverkon verkkoalueelle, tai pois täältä, riittää, että olet yhteydessä sähkönmyyjääsi. Saamme tiedon muutostasi sähkönmyyjän kautta ja verkkopalvelusopimuksesi alkaa tai loppuu sen perusteella. Saat siitä vahvistuksen.

Verkkopalvelusopimus kattaa sähkön siirtopalvelun, ympärivuorokautisen sähköverkon valvonnan ja viankorjauksen sekä asiakaspalvelun.  Laskutamme sinua sähkön siirrosta laskulla, johon sisältyy perusmaksu ja sähkönkäytön määrän mukainen käyttömaksu sekä sähköverot, jotka tilitämme eteenpäin valtiolle.

Onko uudessa kodissasi aurinkopaneelit?

Jos ostat pientalon tai kesämökin, jossa on omat sähköverkkoon liitetyt aurinkopaneelit, tarvitset sähkönmyyjältä myös sopimuksen ylimääräisen sähkön ostamisesta.  Meiltä saat sen jälkeen sähköntuotannon siirtosopimuksen.

Sähköliittymä ei siirry automaattisesti kiinteistökaupassa

Kiinteistökaupassa sähköliittymä ei siirry kiinteistön luovutuksen mukana uudelle omistajalle automaattisesti. Liittymissopimuksen siirrosta kannattaa mainita kauppakirjassa tai tehdä erillinen luovutuskirja. Ilmoitathan verkkoyhtiön asiakaspalveluun liittymän siirrosta hyvissä ajoin, jotta uusi liittymissopimus voidaan tehdä uuden omistajan kanssa. Uusi omistaja saa sopimuksen sähköliittymästä sähköiseen allekirjoitukseen, kun olemme käsitelleet kiinteistön omistajan vaihdon. Rivi- tai kerrostaloon muutettaessa liittymäsiirtoa ei tarvita.

Jos kiinteistössä ei tarvita sähköä enää ollenkaan tai se puretaan, tehdään liittymissopimuksen irtisanominen. Se hoidetaan asiakaspalvelussamme.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki