Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Sähköverkko

Sähkökatkot

Häiriö sähkönjakelussa? Tältä sivulta löydät tietoa ja ohjeita sähkökatkoihin liittyen.

Lue lisää

Verkkopalvelu-
sopimukset

Sähkön verkkopalvelusopimukseen sisältyvät kaikki palvelut, jotka liittyvät sähkön siirtämiseen sähköä tuottavilta voimalaitoksilta käyttöpaikalle saakka.

Lue lisää

Sähköliittymät

Kymenlaakson Sähköverkon jakeluverkkoon voivat liittyä kaikki vastuualueellamme sijaitsevat kiinteistöt. Oikeuden liittyä sähköverkkoon saat solmimalla liittymissopimuksen.

Lue lisää

Urakoitsijapalvelu

Tärkeää tietoa ja ohjeita urakoitsijalle.

Lue lisää

Mitä tarkoittaa sähköpula?

Sähköpula katsotaan syntyneeksi, kun tuotanto ja tuonti eivät riitä kattamaan kulutusta. Tilanne on epätodennäköinen, mutta siihen on varauduttu sekä valtakunnallisesti että paikallisten verkkoyhtiöiden toimesta.

Kokosimme tietoa sähköpulaan liittyen ja ohjeita kuinka varautua sähkökatkotilanteeseen.

Lisätietoa sähköpulasta

Ohjeet ja palvelut

Näiltä sivuilta löydät hyödyllisiä ohjeita mm. puunkaatoneuvontaan, kaapelinäyttöön tai oman pientuotannon aloittamiseen liittyen.

Tutustu

Toimitusvarmuus

Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkkoa kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen.

Lue lisää

Kymenlaakson Sähköverkko Oy

Sähkön verkkopalvelusta vastaavat paikalliset sähköverkkoyhtiöt. Me Kymenlaakson Sähköverkossa toimitamme sähköä koteihin ja yrityksiin neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Tutustu Energiaviraston julkaisemiin sähköverkkoliiketoiminnan tunnuslukuihin (aukeaa uuteen ikkunaan).

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki