Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Helpota arkeasi - vaihda e-laskuun

Maksuton e-lasku on helppo ja nopea tapa hoitaa sähkölaskut. Saat e-laskun suoraan verkkopankkiisi ja maksaessasi sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä lasku. E-laskun saat käyttöösi omassa verkkopankissasi tai pyytämällä asiakaspalveluamme tekemään verkkopankkiisi e-laskuehdotuksen. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa meille, mikä pankki sinulla on käytössäsi. E-laskuasiakkaana voit hyödyntää pankkien tarjoamaa automaattista maksua, hälytysviestejä ja sähköistä arkistoa.

Näin otat e-laskun käyttöön

Ohjeet e-laskun käyttöönottoon

  • Varmista, että olet tehnyt e-laskusopimuksen pankkisi kanssa.
  • Kirjaudu sisään omaan verkkopankkiisi henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.
  • Hae ja valitse laskuttajiesi joukosta Kymenlaakson Sähkö.
  • Liitä verkkopankissa tehtävään laskutussopimukseen henkilökohtainen viite- tai asiakasnumerosi, jonka löydät sähkölaskustasi.
  • Valitse haluatko maksaa laskusi aina automaattisesti vai et.
  • Kun uusi lasku on saapunut verkkopankkiisi, voit saada siitä ilmoituksen joko tekstiviestitse tai sähköpostitse pankin palveluista riippuen.
  • Tarkista lopuksi antamasi tiedot ja paina hyväksy.
  • Saat samalla vahvistuksen e-laskutuksen onnistumisesta

Pyydä meiltä e-laskuehdotus

Halutessasi voimme tehdä sinulle e-laskuehdotuksen, joka on meidän lähettämä ehdotus e-laskuun siirtymisestä. E-laskuehdotuksen tekemistä varten sinun tarvitsee vain kertoa meille, mitä pankkia käytät. Tämän jälkeen e-laskuehdotus tulee verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Kaikki e-laskun tilaamiseen vaadittavat tiedot on täytetty valmiiksi ja sinun tarvitsee vain valita e-laskun maksutili.

Kun olet hyväksynyt e-laskuehdotuksen verkkopankissasi, saat sähkölaskusi jatkossa suoraan verkkopankkiisi e-laskuina.

E-laskuehdotus näkyy verkkopankissasi 30 päivän ajan tai kunnes tilaat e-laskun tai poistat ehdotuksen. Jos et ole 30 päivän kuluessa reagoinut sinulle saapuneeseen e-laskun vastaanottoehdotukseen, ehdotus katoaa eikä e-laskutilausta tehdä.

Voit pyytää meitä tekemään e-laskuehdotuksen yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500, ma – pe klo 8-18.

Lisätietoa

E-laskun käyttöönotto vaihtelee hieman pankistasi riippuen. Ongelmatilanteissa voit kysyä neuvoa omasta pankistasi. Katso tästä eri pankkien ohjeet e-laskun käyttöönotosta. Linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Osuuspankki

Nordea

Danske Bank

S-pankki

Aktia

Handelsbanken

POP Pankki

Säästöpankki

Oma Säästöpankki

 

 

 

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki