Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Verkossa

Talkooviesti meni perille – Suomi säästi sähköä

Sähkönsäästökampanjat purivat hyvin suomalaisten sähkönkäyttöön. Viime vuonna sähköä säästyi valtakunnassa noin 10 prosenttia. Säästöjen aika ei vielä ole ohi.

Kotivara auttaa sähkökatkon yli – onko teillä kotivarat kunnossa?

Kun myrsky yllättää, voi sähkönjakeluunkin tulla katkoksia. Parasta on varmuuden vuoksi tarkistaa omat kotivarat. Kuinka pitkään niiden avulla pärjätään teillä?

Kun saarikohteessa avomerellä katkeaa sähköt, apu ei aina ole napin painalluksen päässä

Heinäsaaren merikaapelivian korjaus on yksi KSOY:n vaativimmista sähköverkon vikatilanteista viime vuosina, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Koko tarinaan voit tutustua lukemalla tämän jutun.

Nyt voit tutustua ja kommentoida sähköverkon kehittämissuunnitelmaa

Uusin sähkömarkkinalain päivitys edellyttää sähköverkkoyhtiöiltä entistä laajempaa tarkastelua jakeluverkkoalueensa kehittämiseen. Asiakkaillamme onkin nyt entistä paremmat mahdollisuudet tutustua ja vaikuttaa suunnitelmiin.

Miksi toimitusvarmassa verkossa katkeaa sähkö?

Lähellä olevaa sähköverkkoa kaapeloitiin kesällä maan alle, mutta kovalla tuulella sähköt katkesivat silti. Miten se voi olla mahdollista?

Olisiko jo aika laittaa mökille sähköt?

Sähköt mökillä mahdollistavat etätöiden tekemisen ja uudenlaisen mukavuuden mökkielämään. Sähkö tekee vapaa-ajastakin lomaa.

Kymenlaakson Sähköverkon ja Enerimin yhteistyö on kestänyt jo yli vuosikymmenen

Enerim on Kymenlaakson Sähköverkolle tärkeä ja pitkäaikainen kumppani: yhteistyötä on tehty jo 12 vuotta.

72 tuntia häiriötilanteessa – testaa, pärjäisitkö omin avuin

Kotona on hyvä olla tarvikkeita, joilla selviytyy pari päivää eteenpäin ilman sähköä tai vettä, vaikkapa pitkittyneen sähkökatkon yhteydessä. Miten sinä selviytyisit?

Muista pyytää kaapelinnäyttö ennen kuin kaivat – sähköjohdot kulkevat entistä enemmän maan alla

Maakaapeleita voi olla missä tahansa, ja pistolapiollakin voi huonolla onnella riittävän syvälle kaivettaessa saada tuhoa aikaan. Kaapelinnäyttöpalvelu pelastaa kaivajan pulasta.
Lataa lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki