Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Verkossa

Sähköverkko siirtyy varttiaikaan – Etämittarit vaihtuvat uuden sukupolven älymittareiksi

Toimitusvarmuuden ylläpitämisessä ei enää riitä, että sähköverkko on säävarma. Hiilivapaan sähköntuotannon hyödyntäminen edellyttää uudenlaista energiajärjestelmää ja sähköverkkoa, joka mahdollistaa joustavuuden ja uudenlaiset palvelut asiakkaille. Energiamittauksessa aloitetaan tämän vuoden aikana siirtyminen 15 minuutin mittausjaksoon. Etämittareita muutetaan nyt uuden sukupolven älymittareiksi.

Energiayhteisö tuo taloyhtiölle enemmän tuottoa aurinkosähköstä

Energiayhteisön perustaminen tekee muun muassa aurinkosähkön tuotannosta kannattavampaa taloyhtiöissä. Tuotettu aurinkosähkö voidaan näin hyödyntää suoraan asukkaiden energiankäytössä.

Talkooviesti meni perille – Suomi säästi sähköä

Sähkönsäästökampanjat purivat hyvin suomalaisten sähkönkäyttöön. Viime vuonna sähköä säästyi valtakunnassa noin 10 prosenttia. Säästöjen aika ei vielä ole ohi.

Kotivara auttaa sähkökatkon yli – onko teillä kotivarat kunnossa?

Kun myrsky yllättää, voi sähkönjakeluunkin tulla katkoksia. Parasta on varmuuden vuoksi tarkistaa omat kotivarat. Kuinka pitkään niiden avulla pärjätään teillä?

Kun saarikohteessa avomerellä katkeaa sähköt, apu ei aina ole napin painalluksen päässä

Heinäsaaren merikaapelivian korjaus on yksi KSOY:n vaativimmista sähköverkon vikatilanteista viime vuosina, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Koko tarinaan voit tutustua lukemalla tämän jutun.

Nyt voit tutustua ja kommentoida sähköverkon kehittämissuunnitelmaa

Uusin sähkömarkkinalain päivitys edellyttää sähköverkkoyhtiöiltä entistä laajempaa tarkastelua jakeluverkkoalueensa kehittämiseen. Asiakkaillamme onkin nyt entistä paremmat mahdollisuudet tutustua ja vaikuttaa suunnitelmiin.

Miksi toimitusvarmassa verkossa katkeaa sähkö?

Lähellä olevaa sähköverkkoa kaapeloitiin kesällä maan alle, mutta kovalla tuulella sähköt katkesivat silti. Miten se voi olla mahdollista?

Olisiko jo aika laittaa mökille sähköt?

Sähköt mökillä mahdollistavat etätöiden tekemisen ja uudenlaisen mukavuuden mökkielämään. Sähkö tekee vapaa-ajastakin lomaa.

Kymenlaakson Sähköverkon ja Enerimin yhteistyö on kestänyt jo yli vuosikymmenen

Enerim on Kymenlaakson Sähköverkolle tärkeä ja pitkäaikainen kumppani: yhteistyötä on tehty jo 12 vuotta.
Lataa lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki