Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Online palvelee yötä päivää

Online-palvelussamme hoidat sähköasiat kuntoon silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelun avulla voit aktiivisesti seurata ja ohjata omaa sähkönkäyttöäsi. Online-asiointi perustuu omiin asiakas- ja sähkönkäyttötietoihisi ja kirjautuminen vaatii vahvaa tunnistautumista. Voit kirjautua sisään pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Tervetuloa Online-asiointiin

Kirjaudu palveluun tästä 

Palvelussa voit mm.

  • tutustua omiin sähkönkäyttöraportteihisi
  • tutustua sähkösopimusvaihtoehtoihin
  • tehdä muuttoilmoituksen
  • seurata ja tarkastella sähkölaskujasi
Tutustu ohjeeseen

Usein kysyttyä

Online-asiointi on sähköinen palvelu, joka perustuu omiin sähkönkäyttötietoihisi. Online-palveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Online-palvelussa voit asioida sähköisesti milloin haluat, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näet omat asiakastietosi ja voit muuttaa niitä haluamallasi tavalla. Voit myös tehdä sähkösopimuksia, seurata sähkönkulutustietojasi, tarkastella laskujasi, ilmoittaa muutosta tai jättää yhteydenottopyynnön.

Voit seurata omaa sähkönkäyttöäsi Online-asioinnista muutaman päivän kuluttua mittarinvaihdon jälkeen. Keskimääräinen viive tietojen päivittymiselle Online-asiointiin on kolme päivää. Joissakin tapauksissa viive voi pitkittyä, mikäli mittaria ei saada heti kuulumaan mittarinvaihdon jälkeen ja joudutaan esimerkiksi muuttamaan mittarin antennin sijaintia.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki