Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Vapaalla

Näin laitat mökin talviteloille – muistathan tehdä nämä asiat ennen pakkasten tuloa

Tässä muistilista siitä, mitä kaikkea mökillä pitää tehdä ennen pakkasia.  Samalla voit vähentää energiankäyttöä mukavuudesta tinkimättä.

Tortillojen tekeminen on hauskaa yhdessäoloa

Itse tekemällä tortilloista saa lisäaineettomia ja juuri oman maun mukaisia. Täytteissä voi hyödyntää oman kaapin antimia ja vähentää ruokahävikkiä.

Sveitsin Alpeille virtuaalisesti omassa nojatuolissa

Virtuaalinen matkailu on ympäristön kannalta kestävää: ei lentomatkoja, ei matkustusrajoituksia eikä turismin kuormitusta kohteissa. Miltä sitten tuntuu käydä virtuaalimatkalla? Pitihän se käydä kokeilemassa.

Asuntomessut järjestetään merellisissä maisemissa Loviisassa 2023

Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva asuinalue, jossa järjestetään Asuntomessut kesällä 2023. Alueelta avautuvat merelliset näkymät vastarannalle, historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan vanhaan kaupunkiin.

Näin valitset oikeanlaisen kylmälaitteen mökille

Olipa mökki sitten täysin varusteltu kakkosasunto tai sähköistämätön piilopirtti, ilman jääkaappia siellä ei pitkään pärjää. Tässä asiantuntijoiden ohjeet valintaa ja ruoan turvalliseen kylmäsäilytykseen myös mökkiolosuhteissa.

Omin käsin ihanaa jäätelöä – tee itse kesän parhaat herkut

Jäätelön tekeminen on helppoa. Perusainekset ovat yksinkertaisia, ja reseptejä löytyy jokaiseen makuun. Näillä ohjeilla pääset vauhtiin.

Golf kasvatti suosiotaan korona-aikana

Pandemian vaikutus on näkynyt Suomen golfkentillä pelikierrosten kasvuna. Kotkan Mussalossa pelattiin ensimmäisenä koronavuonna yli 41 000 kierrosta, mikä on reilut 30 % enemmän kuin aikaisempi ennätys. Myös viime vuosi oli hyvä, vaikka uutta ennätystä ei enää syntynyt.

Suojaa herkkä tekniikka ukkoselta ja ylijännitteeltä mökillä

Modernit kodinkoneet ja viihde-elektroniikka kannattaa suojata ylijännitteeltä mökilläkin. Ukkosen aiheuttamat virtapiikit voivat vaurioittaa laitteita vakavasti.

Ilo irti kasvihuoneesta lisälaitteilla

Taimet kukoistavat, kun niillä on tasainen kastelu kastelujärjestelmällä ja kun kasvihuoneen ilmastointi ja varjostus toimivat.
Lataa lisää

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki