Varaudumme syksyn ensimmäiseen myrskyyn nostamalla valmiuttamme

16.09.2020

myrsky_verkko

Ilmatieteenlaitoksen ennusteiden mukaan Suomeen iskee ensimmäinen syysmyrsky keskiviikosta 16.9. lähtien. Myrskyn ennustetaan kestävän torstain ja perjantain väliseen yöhön saakka. Kymenlaakson Sähköverkon alueelle ennustetaan kovaa tuulta ja voimakkaita myrskypuuskia erityisesti torstaille 17.9. Olemme nostaneet valmiuttamme sekä sähkövikojen korjaukseen valmistautumisen että puhelinpalvelumme osalta.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue. 

Tilaa maksuttomat häiriötiedotteet
Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, voit ottaa käyttöösi maksuttoman häiriötiedotepalvelun. Sen kautta saat tietoa asuinalueesi runkoverkon sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Maksuttoman häiriötiedotepalvelun voit aktivoida käyttöösi Online-asioinnissa. Siirry Online-palveluun.

Lisätietoja

Kymenlaakson Sähköverkko Oy, käyttöpäällikkö Saku Mässeli, puh. 0400 391410, saku.masseli@ksoy.fi