Syksyn ensimmäinen myrsky saapumassa- nostamme valmiuttamme

25.10.2019

Tuulinen sää

Syksyn ensimmäisen voimakkaan myrskyrintaman ennustetaan saapuvan Suomeen perjantaina 25.10. illalla. Ilmatieteenlaitoksen arvion mukaan tuuli voimistuu perjantaina illalla myrskypuuskiin länsirannikolta lähtien. Lauantaiaamuna myrskytuulien on ennustettu heikkenevän suhteellisen nopeasti.

Varaudumme mahdollisiin tuulituhoihin ja sähkönjakelun häiriöihin ja nostamme varallaolon valmiuttamme. Tiedotamme sähkönjakelun tilanteesta tarvittaessa verkkosivuillamme ja Facebookissa. Asiakkaamme saavat halutessaan runkoverkkoa koskevat häiriötiedotteet joko puhelimeen tai sähköpostiin.

Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne 

Ilmoita vikapaikoista, mutta älä koske sähkölinjoille kaatuneisiin puihin 

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. 

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue. 

Tilaa maksuttomat häiriötiedotteet 

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, voit ottaa käyttöösi maksuttoman häiriötiedotepalvelun. Sen kautta saat tietoa asuinalueesi runkoverkon sähköhäiriöistä tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Maksuttoman häiriötiedotepalvelun voit aktivoida käyttöösi Online-asioinnissa. Siirry Online-palveluun.

Lisätietoja
Kymenlaakson Sähköverkko Oy, käyttöpäällikkö Saku Mässeli, puh. 0400 391410, saku.masseli@ksoy,fi