KSOY toi myyntiin sähköauton latausasemia

26.02.2019

Oma lataus

Kymenlaakson Sähkö on tuonut myyntiin uuden KSOY Oma lataus -tuoteperheen. Myynnissä on latausasemavaihtoehtoja sähkö- ja hybridiajoneuvoille. Latausasemat soveltuvat niin yksityiskotiin, yrityksiin kuin taloyhtiöihinkin.

- Sähkö- ja hybridiajoneuvojen määrä kasvaa Suomessa ja samalla on syytä pohtia, miten ajoneuvon lataus hoidetaan kotona, töissä tai vaikkapa matkoilla. Tuomme nyt myyntiin vaihtoehtoja, joilla lataus on helppoa, luotettavaa ja turvallista. Myymme kokonaispaketteja, joissa hoidamme kartoituksen, asennuksen ja käyttökytkennän, jälkikäteen ei tule enää kustannuksia, kuten esim. kuukausimaksuja, kertoo kehityspäällikkö Heikki Rantula KSOY:ltä.

KSOY Oma lataus -vaihtoehdot mahdollistavat turvallisen ja helpon latauksen sähkö- ja hybridiajoneuvoille. Kaikki latausasemat sisältävät Type 2-latauspistokkeen. Taloyhtiöillä ja yrityksillä on mahdollisuus saada investointitukea ja kotitalouksilla kotitalousvähennnystä latausasemien asennukseen.

- Taloyhtiöille ja yrityksille latauspisteisiin investointi on usein myös imagohyöty ja antaa positiivisen kuvan ajan kehityksessä mukana olosta. KSOY avustaa taloyhtiöitä ja yrityksiä latausasemien hankinnassa suunnittelusta asennukseen, korostaa Heikki Rantula. Kotitaloudet ovat aktiivisia latausasemien ostossa siinä yhteydessä, kun sähkö- tai hybridiajoneuvo on hankittuna. Kotitalouksiin on asennettu latausasemia myös samassa yhteydessä aurinkopaneeliasennusten kanssa.

KSOY on koonnut verkkosivuille kattavan tietopaketin sähköautoilusta ja latausasemista. Samalla sivustolla voi tutustua KSOY Oma lataus -vaihtoehtoihin sekä lähettää tarjouspyynnön omasta kohteesta.  www.ksoy.fi/sahkoautonlataus

Lisätietoja: 
kehityspäällikkö Heikki Rantula, heikki.rantula@ksoy.fi, puh. 05 7780 214