Messuyhteistyö valaistuksen asiantuntijan kanssa

Pohjois-Kymen Sähkötarvike (PKST) toimii yhtenä yhteistyökumppaninamme Kouvolan Asuntomessuilla. PKST toimittaa messuosastollemme näyttäviä ja moderneja ulkokäyttöön sopivia sähkövalaisimia. ”Kesällä eletään pitkälti ulkona: terasseilla ja piha-alueilla. Ulkokäyttöön sopivat valaisimet lisäävät koko ajan suosiotaan”, kertoo Niina Koivikko. Messuosastolla esillä olevat tuotteet eivät vaadi erillistä sähköasennusta ja ne on helppo sijoittaa itse paikoilleen.

Pohjois-Kymen Sähkötarvike on 37-vuotias perheyritys, joka toimii verkkokaupan kautta koko Suomessa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Verkkokauppa on lisännyt kuluttajamyynnin osuutta ja verkkokauppa onkin suosittu väylä hankkia kodin sähkötarvikkeita ja valaisimia. Tämän hetken suosikkituotteita ovat erikokoiset valaistut piharuukut, valaistut bluetooth-kaiuttimet sekä terassivalosarjat.

PKST on mukana myös Asuntomessujen Taidekodissa (kohde nro 14). PKST on toteuttanut Taidekodin valaistussuunnitelman ja -toteutuksen kokonaisuudessaan. Taidekodin valaistuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut helppous, energiatehokkuus ja ajattomuus.

PKST:n asuntomessumessutarjoukset ovat tilattavissa verkkokaupasta: PKST verkkokauppa

Valaistuksen asiantuntija Niina Koivikko on tavattavissa KSOY:n messuosastolla 23.7. ja 25.7.

Pallot

Asuntomessut Kouvolassa 2019