Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Varaudumme 24.8. keskiviikon ukkosrintamaan lisämiehityksellä

Julkaistu 24.8.2022

Voimakkaiden ukkospuuskien todennäköisyys on kohonnut 24.8. iltapäivällä myös Kymenlaakson Sähköverkon alueella. Ukkospilvien muodostamat ryppäät ovat voimakkaimmillaan iltapäivällä ja alkuillasta, ja tilanteen arvioidaan päättyvän viimeistään yöllä.

Varaudumme mahdollisiin tuulituhoihin ja sähkönjakelun häiriöihin lisämiehityksellä.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, saat siellä tapahtuvista runkoverkon sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Palvelun saat käyttöösi Online-palvelussa.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki