Puunkaatoneuvonta

Onko omistamallasi tontilla puu lähellä sähköjohtoja? Voiko se kaadettaessa vaurioittaa sähköjohtoja tai aiheuttaa vaaraa kaatajalle? Tilaa maksuton puunkaatoneuvonta ja varmista puun turvallinen kaataminen.

Tilaa puunkaatoneuvonta hyvissä ajoin (noin 2 viikkoa ennen toimenpidettä) ottamalla yhteyttä sopimusurakoitsijaamme Elveraan, joko puhelimitse tai lomakkeella. Lomakkeeseen voit liittää kuvia kohteesta. Linkki lomakkeeseen löytyy tämän sivun alaosasta.

Puunkaatoneuvonta keskijännitejohdon läheisyydessä

keskijänniteverkko

Keskijännitejohtojen läheisyydessä olevien puiden kaatoneuvonta ja sähköturvallisuuden varmistaminen tehdään aina paikan päällä

Neuvoja opastaa puun kaadossa siten, ettei se kaadu sähköjohdon päälle. Kaatoneuvonta ei sisällä puun kaatamista. Voit halutessasi tilata myös puun kaadon. Maksu hinnoitellaan tapauskohtaisesti työn suuruuden mukaan.

Puunkaatoneuvonta pienjännitejohdon läheisyydessä

pienjänniteverkko

Pienjännitejohtojen läheisyydessä olevien puiden kaato-ohjeet ja ohjeet sähköturvallisuuden varmistamisesta annetaan puhelimitse. Puhelinkeskustelun yhteydessä saat puunkaatoneuvojalta kaatoluvan. 

Jos luvallinen puunkaato vahingoittaa sähköverkkoa, emme veloita korjauksesta aiheutuvia kustannuksia. Jos luvaton puunkaato aiheuttaa vahinkoa sähköverkolle, laskutamme kustannukset asiakkaalta. Rakennuksille aiheutuvat vahingot ovat aina asiakkaan vastuulla.

Jos puhelinneuvonta ei riitä, puunkaatoneuvontaa annetaan erityistapauksissa paikan päällä ja mahdolliset puunkaatoon liittyvät sähkötyöt (esim. sähkölinjan lasku kaadon ajaksi) kuuluvat maksuttomaan palveluun.

LINKKI YHTEYDENOTTOLOMAKKEESEEN (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

PUUNKAATONEUVONTA 

Elvera Oy

puhelin: 029 170 4608
Palvelu on avoinna arkisin klo 8–16.