Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Sähkösopimus pienille tai keskisuurille yrityksille

Tutustu sähkösopimuksiimme yrityksille, joiden käyttöpaikan sulakekoko on korkeintaan 3x36A.

Huom! Vallitsevan sähkön markkinatilanteen takia sopimusvaihtoehtomme ovat tällä hetkellä rajoitetut. Myymme uusia sähkösopimuksia toistaiseksi vain Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n alueella sijaitseviin käyttöpaikkoihin.

KSOY Kiinteä

KSOY Kiinteä on 24 kk määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus, jolla turvaat edullisen sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja voit keskittää kaiken energiasi liiketoimintaasi turvallisin mielin.

Katso hinnat yrityksille

KSOY Ilmasto

KSOY Ilmasto on 24 kk määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus, joka on tuotettu ilmastoystävällisesti uusiutuvilla energialähteillä ja ydinvoimalla.

Katso hinnat yrityksille

KSOY Pörssi

KSOY Pörssi on toistaiseksi voimassaoleva ja joustava sähkösopimus yritykselle, joka haluaa hyödyntää sähkön hinnan heilahtelut. Yrityksesi sähkön hinta pysyy aina ajan tasalla, sillä se perustuu suoraan NordPool-sähköpörssin noteeraukseen. Mitä enemmän onnistut ohjaamaan yrityksesi sähkönkäyttöä edullisille tunneille, sitä enemmän säästät.

Katso hinnat yrityksille

KSOY Jatkuva

KSOY Jatkuva sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus kahden viikon irtisanomisajalla, jonka hinta muodostuu perusmaksusta ja käyttömaksusta.

Katso hinnat yrityksille

Asiakaspalvelu

Etkö löytänyt sopivaa vaihtoehtoa tai haluaisitko lisätietoa? Autamme sinua mielellämme sopimuksen valinnassa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-17 tai lähetä viestisi chatilla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö

Asiakasedut

Yritysasiakkaanamme käytössäsi ovat myös kaikki asiakasetumme.

Tutustu asiakasetuihimme

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki