Sähkösopimus pieniin tai keskisuuriin yrityskohteisiin

Tällä sivulla voit tutustua sähkösopimussuosituksiimme yrityksille, joiden käyttöpaikan sulakekoko on korkeintaan 3x63A.

Autamme mielellämme sähkösopimuksen valinnassa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-17 tai lähetä viestisi chatilla tai tällä lomakkeella.

Ksoy_Takuu_rgb_sininen_res_72

KSOY Takuu on 24 kk määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus, jolla turvaat edullisen sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja voit keskittää kaiken energiasi liiketoimintaasi turvallisin mielin. KSOY Takuu vastuullinen valinta, sillä sen sähkö on 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua energiaa.

Katso hinnat yrityksille

Ksoy_Porssi_rgb_sininen_res_72

KSOY Pörssi on toistaiseksi voimassaoleva ja joustava sähkösopimus yritykselle, joka haluaa hyödyntää sähkön hinnan heilahtelut. Yrityksesi sähkön hinta pysyy aina ajan tasalla, sillä se perustuu suoraan NordPool-sähköpörssin noteeraukseen. Mitä enemmän onnistut ohjaamaan yrityksesi sähkönkäyttöä edullisille tunneille, sitä enemmän säästät.

Katso hinnat yrityksille

Ksoy_Vartti_rgb_sininen_res_72

KSOY Vartti sopimuksella yhdistät kiinteähintaisen ja pörssihintaisen sopimuksen parhaat puolet ja hankit yrityksesi sähkön vakaalla hinnalla sähköpörssistä vaivattomasti ja turvallisesti kolmen kuukauden erissä. Sopimuksen uuden hinnan ilmoitamme aina kaksi viikkoa ennen kuin uusi hintakausi alkaa. Joustava sopimus on voimassa toistaiseksi.

Katso hinnat yrityksille

Etkö löytänyt sopivaa vaihtoehtoa tai haluaisitko lisätietoa? Autamme sinua mielellämme sopimuksen valinnassa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-17 tai lähetä viestisi chatilla tai tällä yhteydenottolomakkeella.

Yritysasiakkaanamme käytössäsi ovat myös kaikki asiakasetumme. Tutustu asiakasetuihimme tästä.

Aurinkoenergia on fiksu investointi. 

Lue lisää aurinkoenergiasta tästä.

Hanki yritykseesi latausasema sähkö- tai hybridiautolle.

Tutustu latausasemaratkaisuihin tästä.