Siirry sisältöön
Hae sivustolta

KSOY Pörssi – pörssisähköä yrityksille

Kymenlaakson Sähkö ei tee uusia yrityssähkösopimuksia.

Kymenlaakson Sähkön kuluttaja- ja pienyritysasiakkaiden sähkön myyntisopimukset siirtyivät Väreelle 1.1.2024. Lue lisää: www.ksoy.fi/vare

Tutustu Väreen sähkötarjoukseen osoitteessa: vare.fi/yrityksille/sahkosopimus

 

Yrityksesi sähkön hinta pysyy aina ajan tasalla, sillä se perustuu suoraan NordPool-sähköpörssin noteeraukseen. Sähköpörssiä seuraamalla näet seuraavan päivän hinnat tunneittain ja mitä enemmän onnistut ohjaamaan yrityksesi sähkönkäyttöä edullisille tunneille, sitä enemmän säästät.

KSOY Pörssi -sähkösopimus on saatavilla yrityskohteisiin, joiden sulakekoko on enintään 3 X 63 A.

Pörssisähkön hinta ja riskit

  • Saat sähköä aina ajantasaiseen hintaan, sopimushinta perustuu NordPool-sähköpörssin hintaan ja seuraa tunneittain toteutunutta Suomen hinta-alueen hintaa.
  • Maksat sähköstä perusmaksun kuukausittain ja tuntihinnan, joka muodostuu pörssihinnasta ja toimitusmaksusta.
  • Sopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla.
  • KSOY Pörssi on toimitusvelvollinen sähkösopimus Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n ja Haminan Sähköverkko Oy:n verkkoalueella.

Pörssisähkön hinta

KSOY Pörssi -sopimuksen hinnat 1.2.2023 alkaen

Perusmaksu 3,63 €/kk (sis. alv. 0%)
Sähkön tuntihinta: NordPool-sähköpörssin hinta (x,xx snt/kWh + alv 0%) + toimitusmaksu 0,40 snt/kWh (sis. alv. 0%


Yrityksesi tuntikustannuksen saat kertomalla ko tunnin aikana käyttämäsi sähkön määrän (kWh) sähkön tuntihinnalla.

Hinnat sis. alv 0%, sulakekoko enintään 3 X 63 A . Hintoihin lisätään jakeluverkon haltijan perimä siirtomaksu sekä sähkövero.

Katso KSOY Pörssi -sähkösopimuksen tämän hetkinen hinta ja hintahistoria alla olevista graafeista.

Hinnat alv 0% ja voimassa olevan toimitusmaksun.

Haluatko tehdä sopimuksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-18 tai lähetä viestisi chatilla tai tällä lomakkeella. Myymme uusia sähkösopimuksia toistaiseksi vain Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n ja Haminan Sähköverkkojen alueella sijaitseviin käyttöpaikkoihin.

Pörssisähkön hinnan seuraaminen

Sähkön pörssihintaa voit seurata kännykkään ladattavalla Fingrid Oyj:n Tuntihinta-sovelluksella (Android, Windows Phone ja iPhone). Siirry Fingridin sivustolle tästä.

KSOY Pörssin verottomat tuntispot-hinnat Keski-Euroopan ajassa näet Nord Poolin sivuilta. Siirry Nord Poolin sivuille tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

  • Voit katsoa hinnat tunneittain (hourly) tai valita päivän, viikon, kuukauden tai vuoden keskihinnan.
  • Hinta on ilmoitettu Nord Poolin sivulla muodossa EUR/MWh ja ilman alv:tä.
  • KSOY Pörssisopimuksen hinnan saat jakamalla Nord Poolin sivustolla ilmoitetun hinnan kymmenellä ja lisäämällä siihen toimitusmaksun 0,23 snt. (Kaava: Nord poolin hinta / 10 + 0,23 snt)
  • Nord Poolin sivuilla noudatetaan Keski-Euroopan aikaa. Esimerkiksi sivuilla näkyvä hinta tunnille 00-01 vastaa Suomen hintaa tunnille 01-02.

Jos emme saa paikalliselta jakeluverkonhaltijalta mittarisi tuntikäyttötietoja, sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta, toimitusmaksusta sekä sähköpörssissä toteutuneesta kuukauden keskihinnasta.

Tuntikohtainen pörssihintaerittely

Jos sinulla on KSOY Pörssi -sopimus ja olet Kymenlaakson Sähkön myynti- ja verkkopalveluasiakas, voit ladata erittelyn tuntikohtaisista kulutuksistasi, tuntikohtaisista SPOT -hinnoista ja näiden mukaan muodostuvasta henkilökohtaisesta tuntihinnastasi Online -palvelusta. Klikkaa Laskut -välilehdellä yhdistelmäsopimuksen alta löytyvää ”tuntikohtaiset kulutukset” -linkkiä.

Huomaathan, että hinnat on ilmoitettu alv. 0% ja ilman toimitusmaksua. Erittelyssä ilmoitetun hinnan päälle tulee KSOY Pörssi sopimuksen perusmaksu, toimitusmaksu ja alv 24 % (1.12.2022-30.4.2023  alv. 10 %).

Jos sinulla on KSOY Pörssi -sopimus, mutta kohteesi on toisen sähköverkon alueella, löydät ”tuntikohtaiset kulutukset” -linkin sähkön myyntisopimukset -osion alta.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua sopimuksen valinnassa

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-18 tai tällä lomakkeella.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki