Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Tietoa muuttajalle

Muutto edessä? Hoidathan sähköasiat kuntoon hyvissä ajoin. Näin varmistat, että sähköt toimivat silloin, kun niitä tarvitset eikä sähköntoimitukseen tule muuton yhteydessä katkoa.

Huom! Myymme uusia sähkösopimuksia toistaiseksi vain toimitusvelvollisille asiakkaillemme (Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja Haminan Sähköverkko Oy).

  • Päätä nykyinen sopimuksesi. Kun muutat, muistathan aina huolehtia sähkösopimuksen irtisanomisesta entiseen osoitteeseesi, muuten voit joutua maksamaan uuden asukkaan sähkönkäytöstä. Irtisanomisaika on 14 päivää. Samalla ilmoituksella irtisanot sekä energia- että siirtosopimuksesi.
  • Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tee sopimus noin viikkoa ennen muuttoa, jotta et joudu maksamaan mahdollisesta sähköjen kytkennästä ylimääräisiä kuluja. Tutustu sähkösopimusvaihtoehtoihimme tästä linkistä (aukeaa uuteen ikkunaan) tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme 05 7780 500.
  • Uutena asiakkaanamme kirjaudut ensin Online-palveluun. Siirry Online-palveluun tästä linkistä (aukeaa uuteen ikkunaan). Sen jälkeen sähkösopimuksen teko on vaivatonta, valitset vain sinulle sopivimman sopimusvaihtoehdon. Sähkön siirtosopimusta ei tarvitse tehdä erikseen. Me hoidamme sen samalla kuntoon. Muistathan, että sopimuksen tekeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Ostitko tai myitkö kiinteistön? Muista siirtää sähköliittymä

Kiinteistökaupassa sähköliittymissopimus ei siirry kiinteistön luovutuksen yhteydessä uudelle omistajalle automaattisesti, vaan myyjä ja ostaja sopivat siitä erikseen esimerkiksi kauppakirjassa tai erillisessä luovutuskirjassa. Ilmoitathan liittymän siirrosta verkkoyhtiölle hyvissä ajoin, jotta uusi liittymissopimus voidaan tehdä uuden omistajan kanssa. Rivi- ja kerrostaloon muutettaessa liittymäsiirtoa ei tarvita.

Katso vielä usein kysytyt kysymykset

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki