Vakinaisen henkilöstön määrä oli 53 (61) kertomusvuoden lopussa. Henkilöstöstä 34 (43) oli Kymenlaakson Sähkö Oy:n ja 19 (18) Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n palveluksessa. Konsernin koko henkilöstö on toimihenkilöitä.
Keskimäärin henkilöstöä konsernissa oli kertomusvuoden aikana 55 (61). Grafiikassa on esitetty nykyisten konserniyhtiöiden keskimääräisen henkilöstömäärän kehitys viiden viime vuoden aikana.
Pitkäaikaisia palvelussuhteita on edelleen paljon. Vähintään 40 vuotta palveluksessa olleita oli vuoden 2024 lopussa kolme ja yli 30 vuotta palvelleita 10. Suurin henkilöstöryhmä vuonna 2024 oli 1–10 vuotta palvelleet. Keskimääräinen palvelusaika konsernissa oli kertomusvuonna 17,1 (15,9) vuotta henkilöä kohden. Kymenlaakson Sähkö Oy:ssä palvelusaika nousi 19,6 (17,9) vuoteen. Kymenlaakson Sähköverkko Oy:ssä keskimääräinen palvelusaika nousi 14,2 (13,9) vuoteen.
Naisten osuus koko konsernin henkilöstöstä oli 47,3 (53,9) prosenttia.
Konsernin vakinaisen henkilöstön keski-ikä, 49,1 (47,7), nousi edellisvuoteen verrattuna.
Sairauspoissaolot olivat kertomusvuonna konsernissa yhteensä 0,6 (1,0) henkilötyövuotta. Keskimäärin henkilöstö oli poissa sairauden vuoksi 2,7 (4,7) työpäivää. Kertomusvuonna konsernissa tapahtui kaksi työmatkatapaturmaa.
Henkilökunnalla on käytettävissään työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja. Henkilöstö harrastaa viikoittain mm. salibandya ja osallistui yhtiön joukkueella vuonna 2024 työpaikkasalibandyn SM-kisoihin.
Työhyvinvointitoimikunta järjestää henkilökunnalle vuodessa kahdesta kolmeen virkistystapahtumaa.
Yhtiössä käydään vuosittain onnistumiskeskustelun nimeä kantava esihenkilön ja työntekijän välinen keskustelu, jonka teemat liittyvät strategian arvoihin, omaan ja työyhteisön hyvinvointiin, toimenkuvan päivittämiseen, onnistumisiin ja osaamiseen. Keskustelun henki on tarkoitus pitää positiivisena ja energisoivana keskittyen edellä mainittuihin teemoihin.
Koko henkilöstölle järjestetään vuoden aikana kaksi Tieto- ja taito -koulutus-/tiedotustapahtumaa. Toinen tapahtumista järjestetään etänä. Yhtiössä käytettiin vuonna 2024 sisäiseen ja ulkoiseen koulutukseen keskimäärin 4,2 (1,5) työpäivää henkilöä kohden.