Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Ympäristöystävällistä energiaa

Aurinkosähkö suosittua

Kymenlaakson Sähköverkon verkkoon on liitetty jo yli 3 100 aurinkosähköjärjestelmää, joiden kokonaisteho on 26,8 MW. Uusia aurinkosähkökohteita liitettiin verkkoon vuonna 2023 yhteensä 945 (792).

Energiansäästöviikkoa vietettiin lokakuussa teemaalla ”Energiankäytön uusi aika”

KSOY oli jälleen mukana valtakunnallisessa Energiansäästöviikon kampanjassa.

Lahjoitimme alueemme koulujen tokaluokkalaisille energia-aiheista opetusmateriaalia. Valmiin materiaalin, pelien ja leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Oppilaiden paketteja lahjoitettiin kertomusvuonna yli 480 kappaletta.

KSOY mukana toteuttamassa energia- ja ilmastostrategiaa

Kymenlaakson Sähkö on mukana energiatehokkuussopimuskaudella 2017–2025. Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja edistävät energian tehokasta käyttöä Suomessa. Sopimus velvoittaa energiankäytön tehostamiseen vapaaehtoisesti kehittämällä innovatiivisia uusia energiapalveluita ja energiatehokkuustoimia asiakkaille.

Energiankäyttöä on tehostettava myös omassa toiminnassa, energian jakelussa ja tuotannossa. Tavoitteena on vähintään kuuden prosentin tehostaminen vuoteen 2025 mennessä vuoden 2016 energiankäyttöön verrattuna. Vastuullinen ja tehokas energiankäyttö vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä.

Asiakaspalvelumme hoitaa energianeuvontaa osana päivittäistä toimintaa.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki