Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Luotettavaa kumppanuutta

Tapahtumia kumppaneidemme kanssa

Kesällä toteutettiin Kymenlaakson Sähkön, Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen yhteistyössä Arki virtaa -musaskaba. Yleisö äänesti voittajaksi kotkalaislähtöisen iskelmäyhtye Hurman kappaleella Onnesta täyttyneet. Kilpailuun haki mukaan 25 kilpailijaa.

Järjestimme syksyllä 2023 suositun lapsiperheille suunnatun Virtaa paloon -tapahtuman. Tapahtuma järjestettiin Kouvolassa, Kotkassa ja Loviisassa. Kaikilla paikkakunnilla yhteistyökumppanina toimi paikallinen urheiluseura. Tapahtumat keräsivät yhteensä noin 900 osallistujaa.

Joulukuussa toteutettiin Kotkassa Energiaa jäällä -kumppanuustapahtuma.

Urheilu- ja kulttuuristipendejä jaettiin 18:nnen kerran

KSOY jakoi marraskuussa 2023 stipendejä kymmenelle sitoutuneelle ja tavoitteelliselle nuorelle urheilijalle. Stipendien tarkoituksena on kannustaa nuoria harrastajia eteenpäin ja menestykseen lajinsa parissa. Hakemuksia vastaanotettiin yli 170 kappaletta. Vuonna 2022 kaikki stipendit myönnettiin yksilölajien harrastajille, koska KSOY ei muilla tavoin tue tai sponsoroi näiden lajien yksilöharrastajia. Stipendin arvo on saajalle 800 euroa.

Otto Merta, Pukkila

Otto Merta on yksi KSOY:n vuonna 2023 stipendien saaneista nuorista. Otto on 16-vuotias pukkilalainen, joka päätyi nyrkkeilyn pariin potkunyrkkeilyn kautta. Hakemuksessaan Otto kertoi, että nyrkkeilystä on kertynyt 7 voittoa ja 4 tappiota. – Suurimpia saavutuksiani ovat SM-pronssi 2022, TUL-turnausvoitto 2023 sekä KING’s cup voitto 2023, Otto sanoo.

Oton harjoitteluun kuuluu nyrkkeilyn lajiharjoittelua 4–5 kertaa viikossa ja lisäksi lenkkeilyä. – Ensi kaudella olisi tarkoitus saada lisää kansainvälistä kokemusta ja turnausvoittoja, miettii Otto. Pidemmän ajan tavoitteena olisi päästä maajoukkueeseen, ja myös valmennusasiat kiinnostavat Ottoa.  Stipendirahoja hän aikoo käyttää uusiin nyrkkeilyvarusteisiin ja kisamatkojen kustannuksiin.

Joululahjoitus lapsiperheille

Kymenlaakson Sähkön vuosittaisen joululahjoituksen kohteena olivat vuonna 2023 Kymenlaakson alueen lapsiperheet. Kymenlaakson perhekeskus eli alueen järjestöt, seurakunnat ja hyvinvointialue toteuttivat keräyksen yhteistyössä. Kymenlaakson Sähkö osallistui keräykseen 1 000 euron lahjoituksella. Keräykseen tulleet tuotot lahjoitettiin lyhentämättöminä Kymenlaaksossa asuville lapsiperheille lahjakorttien muodossa, joilla voi ostaa ruokaa ja käyttötarvikkeita (pois lukien alkoholi- ja tupakkatuotteet).

Verkostoitumista ja yhteistyötä toimikunnissa ja ohjaus- ja työryhmissä

Asiantuntijamme toimivat aktiivisesti monissa alueellisissa ja valtakunnallisissa toimikunnissa sekä ohjaus- ja työryhmissä, joiden tavoitteena on energia-alan kehittäminen kestävällä ja kannattavalla tavalla. Yhteisenä tavoitteena on toiminta- ja investointiympäristön rakentaminen vakaaksi, ennakoitavaksi ja turvalliseksi.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki