Sähköä työmaalle tai tilapäiseen käyttöön

Kun tarvitset työmaasähköä kohteeseen, johon tulee myös pysyvä liittymä, esim. omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, tutustu ohjeisiin uuden sähköliittymän hankinnasta.

Jos sähköntarve on tilapäinen, esim. tapahtuma, rivi- tai kerrostalon rakennustyömaa tai muu vastaavanlainen kohde, jossa sähkönkäytölle on selkeä loppumisaika, tarvitset tilapäisen sähköliittymän. Teemme sopimuksen tilapäisestä liittymästä määräajaksi, enintään viideksi vuodeksi kerrallaan.

Tilapäisessä liittymässä ei ole liittymismaksua, mutta perimme tilapäisen johdon rakentamisesta ja purkamisesta aiheutuneet kulut. Vuokraamme tarvittaessa 3 x 25 A tai 3 x 63 A liittymiin soveltuvia työmaakeskuksia. Jos tilapäistä liittymää varten rakennetaan puistomuuntamo, perimme muuntajakoneesta tarvikevuokran. Kytkentä- ja irrotusmaksut sekä työmaakeskusvuokrat löydät palveluhinnastostamme.

Sähkön kytkentä tilapäiseen liittymään edellyttää, että olet tehnyt sähkön verkkopalvelu- ja sähkönmyyntisopimukset. Ota yhteyttä valitsemaasi energiayhtiöön. Kytkemme sähkön ja asennamme etäluettavan mittarin 8 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, kun kaikki kytkentään liittyvät asiat ja sopimukset ovat kunnossa. Teemme yli 3 x 63 A työmaakeskuksen kytkennän sen jälkeen, kun sähköurakoitsija on lähettänyt sitä koskevan yleistietolomakkeen.  

Ota yhteyttä liittymämyyntiimme