Sähköä muuttajalle - sähköt pian uuteen kotiin

Muutto edessä? Hoidathan sähköasiat kuntoon hyvissä ajoin, mielellään parisen viikkoa ennen muuttoa. Näin varmistat, että sähköt toimivat silloin, kun niitä tarvitset eikä sähköntoimitukseen tule muuton yhteydessä katkoa.

Hoida helposti Online-palvelussa

Kymenlaakson Sähkön asiakkaana hoidat muuttoon liittyvät sähköasiat vaivattomasti Online-palvelussa. Kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Päätä nykyinen sopimuksesi. Muuttaessasi sinun tulee aina itse huolehtia sähkösopimuksen irtisanomisesta entiseen osoitteeseesi, muuten voit joutua maksamaan uuden asukkaan sähkönkäytöstä. Irtisanomisaika on 14 päivää. Samalla ilmoituksella irtisanot sekä energia- että siirtosopimuksesi.

Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä heti kun muuttopäivä on varmistunut, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Sähköjen kytkentä tilauspäivänä maksaa 60 €, mutta aiemmin tilattu työ on asiakkaalle maksuton. Sähkösopimusvaihtoehtoihimme pääset tutustumaan täältä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 05 7780 500.

Uutena asiakkaanamme kirjaudut Online-palveluun täältä. Sen jälkeen sähkösopimuksenteko on vaivatonta, valitset vain sinulle sopivimman sopimusvaihtoehdon. Sähkön siirtosopimusta ei tarvitse tehdä erikseen. Me hoidamme sen samalla kuntoon, myös silloin, kun kotisi sijaitsee verkkoalueemme ulkopuolella. Muistathan, että sopimuksen tekeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Ostitko tai myitkö kiinteistön? Muista siirtää sähköliittymä

Kiinteistökaupassa sähköliittymissopimus ei siirry kiinteistön luovutuksen yhteydessä uudelle omistajalle automaattisesti, vaan myyjä ja ostaja sopivat siitä erikseen. Rivi- ja kerrostaloon muutettaessa liittymäsiirtoa ei tarvita.