Sähkösopimukset kotiin

Tervetuloa valitsemaan Sinulle sopivin sähkösopimus!

Arvostatko vakaata sähkön hintaa vai ostatko sähköenergian mieluummin suoraan pörssistä? Ovatko ympäristönäkökohdat Sinulle keskeisiä sähkösopimuksen valinnassa? Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivaa sähköä. Tutustu sopimusvaihtoehtoihimme ja tee sopimus kätevästi Online-palvelussamme. Siirry Online-palveluun tästä.

Autamme mielellämme sähkösopimuksen valinnassa. Jos haluat keskustella asiakaspalvelumme kanssa, ota yhteyttä puh. 05 7780 500. Asiakaspalvelumme on avoinna ma–pe klo 8–17. Voit jättää henkilökohtaisen tarjouspyynnön myös täältä tai Chat-palvelustamme.
Tutustu myös huikeisiin asiakasetuihimme (avautuu uuteen ikkunaan).

Valitse tästä Sinulle sopivin sähkösopimus 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua sähkösopimuksen valinnassa

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 05 7780 500 arkisin klo 8-17 tai lähetä viestisi chatilla tai tällä lomakkeella.

Asiakkaanamme sinulla on muitakin etuja kuin edullinen sähkö

Tutustu ja hyödynnä asiakasetusi 

Saat aina vastuullisesti tuotettua sähköä

Toimittamastamme sähköstä lähes puolet on tuotettu omilla tuotanto-osuuksillamme, loput on sähkömarkkinoilta ostettua pörssisähköä. Yli 90 % sähköntuotannostamme on hiilivapaata ja kohdistamme uudet investoinnit vähäpäästöiseen tuotantoon. Kokonaisinvestointimme hiilivapaaseen tuotantoon 2010-luvulla ovat merkittäviä. Tässä asiassa olemme suomalaisten energiayhtiöiden eturintamassa.

Tutustu tarkemmin, miten myymämme sähkö on tuotettu. Kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön voit valita tekemällä KSOY Takuu tai KSOY Tuuli -sähkösopimuksen.