Muutto edessä? -Sähkösopimus uuteen kotiin helposti ja vaivattomasti

Sähkösopimus uuteen kotiin kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Näin varmistat, että sähköt toimivat silloin, kun niitä tarvitset eikä sähköntoimitukseen tule muuton yhteydessä katkoa.

Uuden sopimuksen voit tehdä vaivattomasti:

  • Online -palvelussamme. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy palveluun uutena asiakkaana.
  • Soittamalla asiakaspalveluumme: 05 7780 500 - palvelemme sinua ma-pe 8 - 17*
  • Jättämällä yhteydenottopyynnön KSOY Chatissä > Klikkaa sinistä chat ikkunaa sivun oikeassa alakulmassa

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Ksoy_Takuu_rgb_sininen_res_72

Valitse ilmastoystävällinen sähkösopimus. KSOY Takuu on tuotettu 100% uusiutuvilla luonnonvaroilla: tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. KSOY Takuu on 24 kuukauden kiinteähintainen, määräaikainen sopimus, joten tiedät, mitä sähköstäsi maksat. Kun sopimus on päättymässä tarjoamme sinulle hyvissä ajoin edullista KSOY Takuu -jatkosopimusta. Lue lisää.

Perusmaksu 3,35 €/kk
Käyttömaksu alk. 5,49 snt/kWh

Laske tarjous ja tee sopimus

Ksoy_Porssi_rgb_sininen_res_72

KSOY Pörssi -sopimuksella ostat sähköä aina ajantasaiseen hintaan. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja käyttömaksu perustuu NordPool-sähköpörssin hintaan ja seuraa tunneittain toteutunutta Suomen hinta-alueen hintaa. Mitä enemmän onnistut ohjaamaan omaa sähkönkäyttöäsi edullisille tunneille, sitä enemmän säästät. Lue lisää.

Perusmaksu 2,99 €/kk
Toimitusmaksu 0,23 snt/kWh

Laske tarjous ja tee sopimus

Ksoy_Vartti_rgb_sininen_res_72

KSOY Vartti -sähkösopimus yhdistää pörssihintaisen ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaat puolet. Käyttömaksu pohjautuu pörssin tulevan vuosikvartaalin johdannaishintoihin, mutta sopimuksen hinta pysyy samana kolmen kuukauden ajan. Sopimuksen uuden hinnan ilmoitamme kaksi viikkoa ennen kuin uusi hintakausi alkaa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Lue lisää.

Perusmaksu 3,35 €/kk
Käyttömaksu alk. 5,49 snt/kWh (Käyttömaksu ajalle 1.4.2020.-30.6.2020)

Laske tarjous ja tee sopimus

Etkö löytänyt sopivaa sopimusta tai haluaisitko kysyä lisätietoja? Katso muut sopimusvaihtoehtomme tai soita asiakaspalveluumme 05 7780 500 (ma-pe, 8-17*). Voit myös kysyä lisää sivun oikeassa alakulmassa näkyvän KSOY Chat ikkunan kautta.

*kesäperjantaisin asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 16.