Syysarvonta 2021

Mikä ihana jokapäivä! Syysarjen kunniaksi käynnistämme arvonnan, jonka palkinto tuo luksusta arkeen. Kaikkien osallistujien kesken arvomme 2 henkilön luksusmajoituksen AuroraHutissa, Kultaan Koskitilan rannassa, Erämys -Keisarin Kosket Oy:n tilalla Kymijoella Kotkassa.

Aurora on fyysisesti joessa, siitä on upeat näkymät kohti auringonlaskua ja tähtivaivaskin näkyy hienosti tasokkaasta vuoteesta. Aurorassa on wc, pieni keittiö ja jääkaappi sekä terassi. Palkinto sisältää majoituksen kahdelle, aamiaistarvikkeet toimitettuna hyttiin sekä suihkujen ja tynnyrisaunan käytön. Lue lisää AuroraHutista (avautuu uuteen ikkunaan).

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva arvontalomake. Voit osallistua arvontaan 3.9.-29.11. välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 30.11.2021 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös KSOY:n viestintäkanavissa.

Luksusta arkeen tuo myös palveleva, kotimainen ja luotettava sähköyhtiö. Voit halutessasi pyytää tarjousta edullisesta ja juuri sinun tarpeisiisi sopivasta sähkösopimuksesta. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tarjouksen pyytämistä. Tietojasi käytetään arvonnan suorittamiseen ja pyydettäessä myös tarjouksen tekemiseen. Annettuja tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Lue lisää Kymenlaakson Sähköstä (avautuu uuteen ikkunaan).

Tutustu arvonnan sääntöihin (avautuu uuteen ikkunaan).

Tutustu tietosuoja-asioihin täältä (avautuu uuteen ikkunaan).

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Arvontalomake

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.