Tule rakentamaan kanssamme kestäviä energiapalveluja!

Olemme työllistäneet oman alamme huippuja jo vuodesta 1918 lähtien. Yli 150 000 asukkaan jakelualueena ja yli 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä kuulumme Suomen suurimpien sähköyhtiöiden joukkoon.

Tällä hetkellä konsernin palveluksessa työskentelee yli 60 ammattilaista: mm. insinöörejä, talouden ja asiakaspalvelun ammattilaisia sekä myyntihenkilöstöä. Palvelupisteemme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa. 

Strategiamme mukaisesti tuotamme ja tarjoamme puhtaasti parasta energiapalvelua - tule mukaan innostavaan ja energiseen työyhteisöömme! Tutustu henkilöstömme tarinoihin tämän linkin kautta.

Osaamisen kehittäjä ja toiminnan uudistaja

KSOY on kehittyvä ja uudistumiskykyinen yhtiö, ja henkilöstömme on osaavaa, innostunutta ja motivoitunutta. Työyhteisömme on nykyaikainen ja työskentelytapamme ovat joustavia. 2020 toteutetun henkilöstötutkimuksen mukaan KSOY:n PeoplePower-luokitus on  76, mikä on selkeästi yli Suomen toimihenkilönormin keskiarvon. PeoplePower-luokituksessa mitataan työyhteisön sitoutumista, johtamista, omistautumista ja suorituskykyä.

Lähetä meille avoin hakemus

Innostavimmat työpaikat 2020