Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Verkko-omaisuudenhallinta -yksikössä tehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia

Verkko-omaisuudenhallinta -yksikkö kuulostaa kovin tekniseltä ja tekninen tausta kaikilla yksikön miehillä onkin. Tuomo, Marcus, Olli ja Mikko ovat kaikki joko korkeakoulu- tai AMK-insinöörejä. Olli ja Marcus ovat jo opiskeluaikana työskennellet yhtiössä kesätöissä, Tuomo on omasta mielestään jo ”senior adviser” 26-vuoden alan kokemuksella ja Mikko on yksikön uusin vahvistus. Ja vaikka yksikön nimi vaikuttaakin kovin tekniseltä, niin arkiset työtehtävät ovat hyvin lähellä asiakasrajapintaa.

Olli ja Mikko jakeluverkkokartan äärellä

Kaikkia yksikössä yhdistää vahva kiinnostus omaan toimialaan. Marcus ja Olli kertovat, että työvuosien aikana työtehtävät ovat kehittyneet ja vastuu lisääntynyt. Yksikössä kuka tahansa voi paikata kollegaa tarvittaessa. Toimistolla ollessa sermien yli huutelu on normaali käytäntö, ja etätöissä Teams ja puhelin ovat jatkuvassa käytössä, kun tietoja ja mielipiteitä vaihdetaan. Tuomo on yksikön esimies ja kehuu henkilöstöään aktiiviseksi ja osaavaksi. Yksikössä on selkeä luottamus tehtävien itsenäiseen hoitamiseen ja samalla tiedetään, että esimieheltä saa tarvittaessa tukea ja ohjausta.

KSOY:n työyhteisöä kaikki kehuvat avoimeksi, rennoksi ja reiluksi. Mikko, yhtenä yhtiön uusimmista työntekijöistä kertoo, että työporukkaan oli helppo liittyä ja onpa hän jo suositellut KSOY:tä työnantajana kaverilleenkin. Etätyömahdollisuutta arvostetaan korkealle. Olli mainitsee, että Kymenlaakson Sähköverkon verkkoalue on hänen mielestään ainutlaatuinen: on maaseutua, kaupungin ydintä, merta ja peltoa. Monipuolisuus ja vaihtelevuus heijastuvat positiivisesti myös työtehtäviin ja työssä jaksamiseen.

Vapaa-ajalla liikunta ja ulkoilu eri muodoissa tuntuvat olevan miesten suosiossa. Talvella hiihtoa, lätkää ja lumitöitä, kesällä mökkeilyä, veneilyä, suunnistusta ja golfia. Töissäkin jaksaa hyvin, kun tankkaa vapaa-ajalla virtaa arkeen.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki