Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, hyödynnäthän myös Online-palvelua sähköasioiden hoidossa

Julkaistu 10.8.2022

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut sähkömarkkinoiden epävakaasta tilanteesta johtuvien erittäin runsaiden asiakasyhteydenottojen vuoksi. Myös sähköpostipalvelussamme on ruuhkaa, ja vastausta joutuu nyt odottamaan tavallista pidempään. Hoidamme meille tulleet puhelut ja sähköpostit tulojärjestyksessä. Pahoittelemme tilannetta.

Ajankohtaisia kysymyksiä ja vastauksia sähkösopimustilanteesta ja sähkön hinnasta

Olemme koonneet asiakkaillemme vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ajankohtaisesta sähkösopimustilanteesta. Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin täällä: Vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Hyödynnäthän Online-palvelua omien sähköasioiden hoidossa

Online-palvelusta näet oman sähkösopimuksesi ja kaikki laskutukseen liittyvät asiat. Online-palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Online-palvelusta löydät omat sähkösopimukset valitsemalla ylävalikosta vaihtoehdon Omat tiedot. Sopimustietoja pääset katsomaan tarkemmin klikkaamalla Katso-linkkejä sivun oikeassa alareunassa.

Omat laskut löydät valitsemalla ylävalikosta vaihtoehdon Laskut. Saat avattua laskun PDF-muodossa klikkaamalla laskun numeron kohdalla olevaa sinistä linkkiä. Suoritukset-välilehdellä näet vastaavasti yhteenvedon maksusuorituksistasi.

Löydät kattavan ohjeen Online-palvelun käyttöön täältä: Online-palvelun ohjeeseen

Energiatehokkuus on nyt tärkeää

Lähes jokaisessa kodissa on mahdollista säästää tavanomaisesta sähkönkäytöstä noin 10 prosenttia pelkästään asumistottumuksia muuttamalla, ja silti mistään luopumatta. Lue energiansäästöön liittyviä sisältäjä verkkosivuiltamme: Energiaa säästämässä

Olitko Karhu Voiman asiakas?

Jos olet Kymenlaakson Sähköverkon verkkopalveluasiakas ja sinulla oli sähkönmyyntisopimus Karhu Voiman kanssa, tulee sinun tehdä uusi sähkönmyyntisopimus. Tee uusi sopimus valitsemasi sähkönmyyjän kanssa viimeistään 10.10.2022, jotta sähkön toimituksesi jatkuu keskeytyksettä. Uutta sähkösopimusta valitessa oman alueen voimassa olevia sähkötarjouksia voi vertailla Energiaviraston sahkonhinta.fi -vertailupalvelussa. Sähkötarjouksista löytyy tietoa myös muista vertailupalveluista sekä suoraan sähkönmyyjien sivuilta.

Karhu Voiman entisistä asiakkaista ne, jotka asuvat Kymenlaakson Sähköverkon tai Haminan Sähköverkon alueella voivat tällä hetkellä tehdä kanssamme vain KSOY Pörssi -sopimuksen. Suosittelemme tekemään sopimuksen Online-palvelun kautta asiakaspalvelun ruuhkaisen tilanteen vuoksi.

Jos olit Karhu Voiman asiakas ja sähkön käyttöpaikkasi on Kymenlaakson Sähköverkon alueella, lue lisää täältä.

Onko käyttöpaikkasi Haminan Sähköverkon alueella? Kymenlaakson Sähkö on määrätty toimitusvelvolliseksi sähkönmyyjäksi Haminan sähköverkon alueelle. Lue lisää.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki