Energianeuvontaa messuilla

green energy

Energianeuvoja Tommi Tuomi odottaa vilkkaita asuntomessuja. Energianeuvoja on mukana alueen energiayhtiöiden osastoilla, Kouvolan kaupungin osastolla sekä mm. isännöimässä energiateemaisia ryhmävierailuja messuilla. 

Tommi Tuomi odottaa, että messuilla nousevat esiin ajankohtaiset teemat: aurinkosähkön asentaminen omaan kohteeseen, aurinkosähkön luotettava hankinta sekä lämmitysjärjestelmän valinta uudis- ja remontointikohteisiin. Lisäksi erityisesti taloyhtiöt ja isännöitsijät ovat aktivoituneet etsimään tietoa sähköautojen latausratkaisujen suhteen. 

Tommi Tuomi toimii energianeuvojana koko Kymenlaakson alueella. Energianeuvonnan viestintäkanavina toimivat pääasiassa erilaiset tapahtumat, asiakaskäynnit sekä puhelin- ja sähköpostiyhteydenotot. Energianeuvonnan verkkosivusto on työn alla ja aukeaa syksyllä. Tommin mukaan kesä on yleensä rauhallista aikaa energianeuvonnassa, mutta kun lämmityskausi alkaa, niin ihmiset aktivoituvat myös energiasäästön suhteen. Kymenlaakson energianeuvonnan kautta voi mm. lainata lämpökameroita, joiden avulla voi kartoittaa oman kiinteistön lämpövuodot.

Asuntomessut Kouvolassa 2019