Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Lauantaille 7.10. luvassa kovaa tuulta, joka voi aiheuttaa häiriöitä sähkönjakeluun

Julkaistu 6.10.2023

Olemme käynnistäneet varautumisen tilanteeseen, ja nostamme asentajien varallaoloa, jotta mahdolliset viat saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti.

Seuraavan reilun vuorokauden aikana syvä matalapaineen keskus liikkuu eteläisen Suomen yli kohti itää. Tulevana yönä ja lauantaiaamuna idän puoleiset puuskat voimistuvat Kymenlaakson Sähköverkon verkkoalueen pohjoispuolella 16-18 m/s lukemiin. Matalapaineen edetessä tuuli kääntyy pohjoiseen ja voimistuu etenkin verkkoalueemme rannikkoalueella. Vaikutuksia sähkönjakeluun voi olla odotettavissa etenkin lauantai-iltapäivän ja illan aikana.

Olemme käynnistäneet varautumisen tilanteeseen, ja nostamme asentajien varallaoloa, jotta mahdolliset viat saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti.

Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Lisätietoa vikapaikkojen ilmoittamisesta ja häiriötiedotteista

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Kiireettömän vikailmoituksen voit tehdä myös verkkopalvelussamme: vikailmoitus.ksoy.fi/fi

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, saat siellä tapahtuvista runkoverkon sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Palvelun saat käyttöösi Online-palvelussa.

Voit lukea verkkosivuiltamme lisää tietoa ja ohjeita sähkökatkotilanteista: www.ksoy.fi/sahkoverkko/sahkokatkot/nain-varaudut-sahkokatkoihin.

Lisätietoja antaa tarvittaessa käyttöpäällikkö Janne Malmström, puh. 05 7780 250, Kymenlaakson Sähköverkko Oy

 

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki