Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Arki virtaa -musaskaban äänestysvaihe käynnistyy

Julkaistu 27.6.2022

Kymenlaakson Sähkö käynnisti toukokuussa 2022 yhteistyössä Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen kanssa Arki virtaa -musaskaban, jossa etsittiin energistä kesäbiisiä. Kilpailun finalistit on nyt valittu ja yleisöäänestys käynnissä 27.6.-10.7.2022 osoitteessa ksoy.fi/musaskaba.

Arki virtaa -musaskabaan ilmoittautui yhteensä 34 osallistujaa ympäri Suomea. Biisiskaala oli laaja, ja kaikki musiikkigenret popista hard rockiin olivat edustettuina.  Tuomaristo valitsi kesäkuun alussa kolme finalistia, ja he nauhoittivat omasta kappaleestaan juhannusviikolla AK Sound & Music Servicen tiloissa musiikkivideon. Kiitämme tässä vaiheessa kaikkia kilpailuun osallistuneita muusikoita lämpimästi.

Arki virtaa musaskaban finalistit

Marko Snellman kappaleellaan ’En tahdo valmista, tahdon sut’
Marko Snellman on haminalainen sähköasentaja. Musiikki on kulkenut mukana Markon elämässä kohta 15 vuotta, ja matkaan mahtuu monia erilaisia yhtyeitä ja seikkailuita ympäri Suomea. ”Musiikin kautta löytyy väylä, jolla sanomattomat sanat saavat äänen.”

PLAYER1 feat. Marika Huomolin kappaleellaan ’Better off this way’
Player1 on julkaissut kappaleitaan leppoisaan tahtiin singleinä vuodesta 2017. Joidenkin kappaleiden on sanottu muistuttavan 80-luvun pop/rockmusiikkia ja toisten taas amerikkalaista kantrirockia. Yhtyeen ainoat vakiojäsenet ovat Hannu Timonen (säv/san) ja kitaristi Tuomo Borman, lähtöisin Kotkasta, nykyään helsinkiläinen. Tässä kappaleessa soolo-osuuden laulaa myös laulaja/näyttelijä Marika Huomolin.

Rock-Criminals kappaleellaan ’Fair World’
Rock-Criminals on vuonna 2011 perustettu rockyhtye, joka on kasvanut vuosien aikana esiteinien bändikoulu-projektista täysimittaiseksi rock-aktiksi. Bändi on urallaan soittanut yli sata keikkaa lämmitellen muun muassa Pelle Miljoona Oy:n ja Sami Yaffan kiertueella. Bändi oli mukana myös vuonna 2018 X Factor-Suomi ohjelmassa ja tutustui siellä Michael Monroen yhtyeeseen. Bändi on tehnyt myös, vielä julkaisemattoman, kappaleen Monroen kanssa.

Äänestää voi 10.7. saakka

Äänestys Arki virtaa -musaskaban voittajasta on avoinna Kymenlaakson Sähkön verkkosivuilla 27.6.–10.7.2022. Äänestää voi kuka tahansa, mutta vain kerran. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi Kotipizzan lahjakorttia ja 10 jäätelöön oikeuttavaa ärräkoodia. Linkki äänestyssivulle

Äänestyksen ja koko Arki virtaa -musaskaban voittaja julkistetaan Radio Kaakon finaalilähetyksessä 12.7.2022.

Arki virtaa -musaskaba on tarkoitettu kaikille sooloesiintyjille ja yhtyeille. Kilpailun finalistit saavat äänestyksen aikana näkyvyyttä ja kuuluvuutta sekä finaaliesityksestä tehtävän videon käyttöönsä. Lisäksi voittaja saa 1500 euron palkinnon, biisilleen radiosoittoa sekä artistiesittelyn KSOY:n asiakaslehdessä. Arki virtaa -musaskaba järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2021 ja silloin musaskaban voitti kouvolalainen artisti Tanto kappaleellaan Se virtaa taas.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki