Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Arki virtaa -musaskaba

Kymenlaakson Sähkö järjestää yhteistyössä Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen kanssa Arki virtaa -musaskaban, jossa muusikot pääsevät näyttämään kykynsä. Tänä vuonna etsimme energistä kesäbiisiä.

Arki virtaa -musaskaba on tarkoitettu kaikille sooloesiintyjille ja yhtyeille. Kilpailun finalistit saavat äänestyksen aikana näkyvyyttä ja kuuluvuutta sekä finaaliesityksestä tehtävän videon käyttöönsä. Lisäksi voittaja saa 1500 euron palkinnon, biisilleen radiosoittoa sekä artistiesittelyn KSOY:n asiakaslehdessä.

Kilpailun osallistumisaika on 25.4.-29.5.2022. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä äänityksen tai videoidun esityksen kilpailubiisistä verkkosivujemme kautta. Karsintavaiheessa biisinäyte tulee vain tuomariston käyttöön, joten sen ei tarvitse olla “julkaisukelpoista laatua”. Toivomme, että artistit uskaltavat lähettää kilpailuun biisin matalalla kynnyksellä, vaikka heillä ei olisikaan mahdollisuutta äänittää/videoida ammattitasoista materiaalia.

Tuomaristo valitsee kesäkuun alussa kolme finalistia, ja he pääsevät toteuttamaan kappaleestaan videonauhoituksen. Finaalivideon toteutuksesta vastaa AK Sound & Music Service, ja nauhoitus tapahtuu 21.6.2022 Haminassa. Kaikki finalistit saavat oman videonsa omaan käyttöönsä.

Finalisteille tuotetut videot asetetaan yleisöäänestykseen Kymenlaakson Sähkön verkkosivuille 27.6.-10.7.2022. Äänestyksen  ja koko Arki virtaa -musaskaban voittaja julkistetaan Radio Kaakon finaalilähetyksessä 12.7.2022.

Lisätiedot ja kysymykset: viestinta@ksoy.fi.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä: Kymenlaakson Sähkö Oy yhteistyössä Radio Kaakon ja AK Sound & Music Servicen kanssa.

Myöhemmin tekstissä järjestäjä.

Kilpailun kulku

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kilpailukappaleen äänitteen tai videon ja muut pyydetyt tiedot järjestäjän verkkosivulla www.ksoy.fi/musaskaba osallistumisaikana. Osallistumisaika alkaa 25.4.2022 ja päättyy 29.5.2022.

Järjestäjän muodostama raati valitsee finaaliin kolme parasta kilpailukappaletta viikolla 22 ja ilmoittaa valinnoista kilpailun osallistujille.

Finalistit pääsevät tekemään kilpailukappale-esityksestään videonauhoituksen yhteistyössä AK Soundsin kanssa 21.6. Nämä videonauhoitukset laitetaan yleisöäänestykseen, jonka perusteella valitaan voittaja. Kaikki finalistit saavat käyttöoikeudet omaan videoonsa.

Finaaliin päässeet musiikkivideot julkistetaan ja finaaliäänestys alkaa 27.6.2021. Finaaliäänestys kestää 10.7. asti. Yleisö äänestää kilpailun voittajan finalistien joukosta. Äänestys tapahtuu järjestäjän verkkosivuilla osoitteessa www.ksoy.fi/musaskaba. Finalistit voivat aktivoida fanejaan äänestämään ja kampanjoida omissa kanavissaan. Äänestäjien kesken arvotaan 5 kpl 25 euron arvoisia Kotipizzan lahjakortteja ja 10 kpl Magnum -jäätelöön oikeuttavia ärräkoodeja.

Finaaliäänestysajan päätyttyä järjestäjän raati vahvistaa voittajan laskettuaan äänet ja varmistettuaan äänten osallistumiskelpoisuuden. Voittaja julkistetaan Radio Kaakon radioshow:ssa 12.7.2021 sekä Kymenlaakson Sähkön verkkosivuilla ja somekanavissa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on tarkoitettu kaikille artisteille ja bändeille ja osallistuminen on maksutonta. Kilpailuun hyväksytään kaikki osallistumisaikana ohjeiden mukaisen äänityksen ja muut pyydetyt tiedot Kymenlaakson Sähkölle toimittaneet artistit tai bändit. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailuun eivät ole osallistumiskelpoisia järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Ohjeet äänitykselle

Vuonna 2022 Arki virtaa -musaskaba etsii energistä kesäbiisiä. Tyylilaji on vapaa. Artisti tai bändi lähettää kilpailuun äänitteen tai videon itse esittämästään musiikkikappaleesta. Kappale voi olla itse tehty tai cover, mutta se täytyy esittää kokonaisuudessaan itse. Jos kappaleessa on konemusiikkitausta se täytyy olla erityisesti ko. kappaleeseen tehty eli esimerkiksi valmiita karaoketaustoja ei voi äänitteessä/videossa käyttää. Kilpailuun ei hyväksytä mukaan esittäjän kappaletta, joka on jo levytetty tai jaossa kaupallisissa musiikkipalveluissa (mm. Spotify). Jos kilpailuun osallistunut kappale ei pääse finaaliin, esittäjä voi julkaista kappaleen kaupallisissa palveluissa. Finalistit voivat julkaista kappaleen kaupallisissa palveluissa aikaisintaan, kun finalistien kilpailuvideot on kilpailijan järjestäjän toimesta julkaistu.*

Äänite tai video saa olla kilpailijan harkinnan mukainen, mahdollisimman edustava kuvaus kilpailukappaleesta. Äänitteen/videon formaatti ja muoto on vapaa. Sen ei tarvitse olla ammattitasoinen, sillä se tulee vain tuomariston kuultavaksi/nähtäväksi finalistien valintaa varten. Äänitteen/videon sisällön tulee noudattaa Suomen lakia, yleisten sosiaalisen median kanavien yhteisösääntöjä sekä olla hyvän maun mukainen.

Osallistujat vastaavat itse ensimmäisen vaiheen kilpailuäänitteen mahdollisista äänitys / kuvauskustannuksista sekä siitä, että äänitteen / videon kilpailuosallistumiseen on kaikkien tuotantoon tai kappaleen esittämiseen osallistuneiden luvat. Alaikäisillä tulee olla lupa huoltajilta.

Äänite tai video toimitetaan Kymenlaakson sähkölle joko piilotetun Youtube -videon linkkinä tai äänitiedostona.

*Täsmennetty sääntöjä 28.4.2022 ja 3.5.2022

Finaalivideoiden kuvaus

KSOY kutsuu kolme finaaliin valittua kilpailijaa finaalivideoiden kuvauksiin, jotka järjestetään AK Soudsin toimesta 21.6. Haminan Neuvottomassa. Osallistuja sitoutuu jo kilpailuun osallistuessaan tulemaan kutsuttaessa finaalivideon nauhoituksiin. Kutsut lähetetään finaaliin valituille viikolla 22. Kilpailijat eivät saa korvauksia videon kuvauksiin osallistumisen mahdollisesti aiheuttamista kustannuksista (esim. matkat, ansioiden menetykset, soittimet, puvustus tms.) Kymenlaakson Sähkö kustantaa finaalikappaleen videotaltioinnin ja taltiointi tehdään AK Sound & Music Servicen toimesta. Finalisti saa valmiin videon omaan käyttöönsä. Kymenlaakson Sähkö saa kuitenkin hyödyntää videota omassa markkinoinnissaan.  Jos finaaliin kutsuttu kilpailija ei pysty pakottavasta syystä osallistumaan finaalivideon kuvauksiin, valitsee raati hänen tilalleen toisen kilpailijan.

Äänestämiskelpoisuus

Finaalin voittaja valitaan yleisöäänestyksellä raadin valitsemien finalistien keskuudesta. Äänestyskelpoisia ovat kaikki suomessa asuvat henkilöt, jotka ilmoittavat koko nimensä ja toimivan sähköpostiosoitteensa. Yksi henkilö saa äänestää finaalissa vain yhden kerran. Äänestystulos julistetaan, kun järjestäjä on tarkistanut äänten kelpoisuuden. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä epäkelvot äänet.

Palkinnot, arvonnan suorittamistapa ja ajankohdat

Arki virtaa -musaskaban voittaja saa 1500 euron arvoisen palkkion. Palkkio on saajalleen verollista tuloa ja sen maksamista varten tarvitsemme palkinnon saajilta henkilötiedot tai vaihtoehtoisesti palkinnon vastaanottavan yrityksen tiedot. Lisäksi voittajakappale ja sen esittäjä/tekijä saa näkyvyyttä Kymenlaakson Sähkön ja Radio Kaakon viestintäkanavissa. Kaikki finalistit saavat käyttöönsä AK Soundsin tekemän videon musiikkiesityksestä.

Kilpailun voittaja julkistetaan Radio Kaakon radioshowssa 12.7. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Järjestäjällä on oikeus julkaista finalistien ja voittajien nimi, kilpailukappale ja kilpailijan esittely eri kanavissaan kuten asiakaslehdessä, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä korvausta. Oikeudet musiikkiesitykseen pysyvät artistilla itsellään.

Mikäli emme tavoita finalisteja tai finalisti on estynyt osallistumasta musiikkivideon nauhoituksiin, voidaan finaaliin valita toinen osallistuja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin esteiden sattuessa. Kilpailija vastaa kaikista kilpailuun osallistumiseen ja palkinnon hyväksymiseen mahdollisesti liittyvistä kustannuksista.

Äänestäjien kesken arvotaan 5 kpl 25 euron arvoisia Kotipizzan lahjakortteja ja 10 kpl Magnum -jäätelöön oikeuttavia ärräkoodeja.

Käyttöoikeudet

Kilpailuun lähetettyjen videoiden / äänitysten tekijänoikeudet säilyvät videon/kappaleen tekijöillä. Finalistit saavat oman finaalivideon vapaaseen käyttöönsä. Myös järjestäjällä on käyttöoikeus esittää finaaliin osallistuneet videot sen omilla ja yhteistyökumppanien kanavilla, viestinnässä ja markkinoinnissa. Kilpailun järjestäjä ei maksa osallistujille erillisiä korvauksia videon tai kappaleen esittämisestä kanavissaan kilpailun yhteydessä. Järjestäjä hankkii Teostolta tavanomaiset luvat musiikin/videon esittämiseen kanavissaan.

Kilpailun osallistujien tietojen käyttö

Osallistumalla kilpailuun ja hyväksymällä kilpailun säännöt osallistuja hyväksyy, että järjestäjä tallentaa osallistujan kyselyssä antamat tiedot. Tietoja hyödynnetään Arkivirtaa -musaskaban järjestämiseksi ja markkinoimiseksi. Omat tietonsa voi myös pyytää poistamaan tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tietojen keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä noudatetaan yhtiön rekisteriselosteessa ja tietosuojaselosteessa kuvattuja periaatteita.

Äänestäjien tietojen käyttö

Äänestäjän tietoja käytetään vain äänestyksen ja siihen liittyvän arvonnan suorittamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Omat tietonsa voi myös pyytää poistamaan tietosuojaselosteessa kuvattujen periaatteiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tietojen keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä noudatetaan yhtiön rekisteriselosteessa ja tietosuojaselosteessa kuvattuja periaatteita.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yleensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Kaikki kilpailun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Ilmoittaudu kilpailuun

Musaskabaan ilmoittautuminen
Olen lukenut ja ymmärtänyt kilpailun säännöt ja hyväksyn, että antamiani tietoja käytetään kilpailuun osallistumiseen.
Kilpailukappaletta ei ole aiemmin levytetty tai julkaistu kaupallisissa musiikkipalveluissa.
Minulla on kaikilta kilpailukappaleen äänitykseen osallistuneilta lupa lähettää kappale kilpailuun.
Sitoudumme osallistumaan finaalivideon nauhoituksiin Haminassa 21.6.2022, jos meidät valitaan finaaliin. Videon tuotanto on esiintyjälle maksuton, mutta artisti/yhtye vastaa itse videokuvaukseen osallistumiseen liittyvistä kustannuksista (mm. matkakustannukset).
Annamme kilpailun järjestäjälle ja yhteistyökumppaneille luvan julkaista finaaliin valittavan kilpailijan nimen, esittelyn, kuvan ja erikseen kuvattavan kilpailuvideon viestintäkanavissaan.
Maximum upload size: 20MB
Maximum upload size: 3MB

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki