Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Varaudumme tulevaan ukkosrintamaan lisäämällä varallaoloa

Julkaistu 30.8.2023

Keskiviikkona 30.8. iltapäivästä lähtien sekä keskiviikon ja torstain väliselle yölle Kymenlaakson Sähköverkon verkkoalueen rannikkoalueille ennustetaan ukkosia ja runsasta salamointia. Varaudumme mahdollisiin sähkönjakelun häiriöihin lisäämällä asentajien varallaoloa rannikon läheisyydessä.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Kun sähkönkäyttöpaikkasi on verkkoalueellamme, saat siellä tapahtuvista runkoverkon sähköhäiriöistä tiedon tekstiviestillä suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi. Samalla saat arvion häiriön kestosta ja uuden viestin taas, kun sähköt toimivat. Palvelun saat käyttöösi Online-palvelussa.

Voit lukea verkkosivuiltamme lisää tietoa ja ohjeita sähkökatkotilanteista: www.ksoy.fi/sahkoverkko/sahkokatkot/nain-varaudut-sahkokatkoihin.

Lisätietoja antaa tarvittaessa käyttövastaava Juuso Heinonen, puh. +358 5 7780 285, Kymenlaakson Sähköverkko Oy

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki