Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Näitä sääntöjä sovelletaan Energiaa ja Energi -asiakaslehtien sivustoilla olevien palautteen antajien ja ristikon vastauksen lähettäneiden vastaajapalkinnon arvonnassa.

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Kymenlaakson Sähkö Oy, Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Energiaa ja Energi -asiakaslehtien sivustoilla olevien palautteen antajien ja anagrammin vastauksen lähettäneiden vastaajapalkinnon arvonnassa.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki kyselyihin vastanneet ja yhteystietonsa jättäneet.

Henkilötietojen käsittely

Kymenlaakson Sähkö ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen.

Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Järjestäjän rekisteriselostetta ja tietosuojalauseketta.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua kyselyn tiedonkeruuaikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kyselyn yhteydessä olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkinto on ilmoitettu arvonnan osallistumissivulla. Palkinto arvotaan
kuukauden sisällä kyselyn päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Kymenlaakson Sähkö toimittaa voittajan yhteystiedot viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen yhteistyökumppanille, joka vastaa palkinnon toimittamisesta voittajalle viipymättä. Järjestäjän yhteistyökumppani vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittajan etunimi ja paikkakunta julkaistaan lehden seuraavassa numerossa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää Arvonta tai siirtää Arvontaa ajallisesti ylivoimaisen esteen tai vastaavan syyn vuoksi.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista
veroviranomaisille voimassa olevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki