Siirry sisältöön
Hae sivustolta

Peetu Uotinen, KSOY stipendiaatti, lajina frisbeegolf

Peetu Uotinen on 18-vuotias frisbeegolfari Loviisasta, ja yksi syksyllä 2022 KSOY stipendin saaneista nuorista urheilijoista.

Peetu kertoo hakeneensa stipendiä, koska harrastamisen kustannukset ovat nousseet kilpailuiden tason noustua ja omien tavoitteiden kasvaessa. – Olen käyttänyt stipendirahoja uusien kiekkojen hankintaan sekä peruskunnon ylläpitämiseen kuntosaliharjoittelulla.  Säästän suurimman osan rahoista tulevan kilpailukauden osallistumismaksuihin.

Nyt talviaikaan olen osallistunut vain muutamiin kilpailuihin, koska frisbeegolfin pdga-tason kilpailuja on enemmän kevään ja kesän aikana.  Harjoittelu keskittyy tällä hetkellä peruskunnon hoitamiseen kuntosalilla sekä harjoitteluun myös toisen mieleisen lajin, jääkiekon parissa. – Olen myös käynyt testaamassa uusien kiekkojen lentoratoja urheilukentällä sekä harjoitellut puttausta takapihalla ja lähikentillä.

Peetu kertoo, että kesän kilpailusuunnitelma muotoutuu kevään aikana, kun kilpailukalenteria julkaistaan. – Fribaajana odotan jo, että lähialueen ratojen lumitilanne helpottaisi ja kilpailukausi pääsisi kunnolla vauhtiin. Lisäksi tavoitteet lajin parissa on totta kai kehittyä ja pärjätä niin pienemmissä kuin isoissakin kisoissa mallikkaasti.

KSOY toivottaa Peetulle menestystä tulevaan kauteen ja tsemppiä harjoitteluun!

© Kymenlaakson Sähkö Oy | Kymenlaakson Sähköverkko Oy | Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki