Lupauksemme Sinulle: Arki virtaa!

03.11.2017

Kymenlaakson Sähkön brändiä ja ilmettä on tänä syksynä uudistettu ja nykyaikaistettu. Viestimme nyt entistä selkeämmin siitä lisäarvosta, jonka haluamme omalla toiminnallamme tuottaa niin asiakkaillemme kuin muillekin sidosryhmille. Olet ehkä nähnytkin lehti-ilmoituksen, verkkobannerin, videon tai tv-mainoksen, jossa kerromme lupauksestamme: KSOY. Ja arki virtaa!

Lupaus lunastetaan joka päivä

Arki virtaa -lupauksen haluamme lunastaa vuoden jokaisena päivänä. Se tarkoittaa meille konkreettisia tekoja, tavoitteita ja tapaa toimia. Sinulle asiakkaanamme se näkyy mm. reiluna palveluna, sähkön laadun ja toimitusvarmuuden jatkuvana kehittämisenä, luotettavana, ahkerana ja vastuullisena toimintana sekä yhdessä tekemisenä. Sinun ei tarvitse huolehtia sähköasioista, me teemme sen puolestasi. Arki virtaa silloin, kun asiat sujuvat vaivattomasti ja tuomme energialla hyvinvointia jokaiseen päivään.

Kymenlaakson Sähkö on KSOY

Brändiuudistuksen yhteydessä uudistimme myös ilmettämme selkeämmäksi ja helpommin tunnistettavaksi.  Raikkaat värit - sininen ja valkoinen - ovat ennallaan, mutta ensi vuonna vietettävän 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi halusimme ottaa vahvemmin käyttöön yhtiö nimen arvokkaan lyhenteen KSOY ja salama-elementin toimintamme alkuajoilta. Ne ovat meille ylpeydenaiheita, joista haluamme kertoa muillekin. Kymenlaakson Sähköllä on sadan vuoden mittainen vahva tarina ja energiallamme on juuret.    

Annemari Backman
viestintäpäällikkö
Kymenlaakson Sähkö Oy

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.