Energialla on juuret!

26.01.2018

Muutama vuosikymmen sitten aloittelin opintojani yliopistossa kaukaa kotoa. Minä ja lukuisat muut ensimmäisen vuoden opiskelijat olimme matkanneet suureen maailmaan pieniltä paikkakunnilta ympäri Suomea. Ensimmäisinä päivinä teimme varovasti tuttavuutta. Kyselimme toisiltamme, mitä luet pääaineena, mitä muuta opiskelet, saitko opiskelija-asunnon, ketä asuu samassa solussa? Kysymykset ja vastaukset asemoivat meitä uuteen maailmaan. Tärkein kysymyksistä oli kuitenkin kaikille sama: mistä tulet, missä sinun juuresi ovat? Vastauksen perusteella uudesta tuttavuudesta syntyi nopeasti käsitys, joka saattoi säilyä koko yhteisen opiskelutaipaleen ajan.

Me Kymenlaakson Sähköllä kiteytämme 100-vuotisjuhlavuotemme kolmeen sanaan: Energialla on juuret! Ne juuret istutettiin toiminta-alueemme multaan 30.10.1918 ja siitä eteenpäin kukin vuorollaan on niitä kasvattanut ja vahvistanut. Vuosien varrella yhtiötä on ollut rakentamassa monia aikalaisia, ja heistä jokainen on omalla panoksellaan vaikuttanut siihen, että meistä on kasvanut vahva, perinteitä kunnioittava ja samalla eteenpäin katsova yhtiö.

Juhlavuoden aikana halumme kertoa tarinaamme – mistä tulemme, millaisia olemme. Kun kerromme juuristamme, kerromme itsestämme jotain olennaista — sen perustan, jonka päälle olemme rakentaneet ja sen tavan, jolla maailmaa tarkastelemme. Energiallamme on juuret ja tulevaisuus on avoinna edessä.

Tunnetko Sinä jo tarinamme? KSOY:n matkaan ja vuosikymmenten merkkipaaluihin pääset tutustumaan osoitteessa www.ksoy.fi/100.

Annemari Backman
viestintäpäällikkö
Kymenlaakson Sähkö Oy

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.