Ei se vaihtamalla parane!

28.12.2017

Minna_Vuorinen1

Vuosi 2017 jää Kymenlaakson Sähkön asiakaspalvelun mieleen vilkkaana vuotena. Edellisinäkin vuosina on asiakaspalvelu ollut työntäyteinen, mutta tänä vuonna vauhti vain kiihtyi.  Osaksi tähän vaikuttivat median aktiivinen uutisointi sähköasioista. Otsikoihin nousivat myrskyt ja niihin liittyvät sähkökatkot, sähkönsiirtohinnat ja niiden muutokset. Juttuja tehtiin sähkönmyyntihinnoista ja vertailtiin eri sähköyhtiöiden myyntihintoja lähes kuukausittain. Otsikoihin pääsi useamman kerran myös sähköyhtiö, joka kyseenalaisin keinoin teki asiakkaille sopimuksia ilman asiakkaan hyväksyntää. Kaiken kaikkiaan tylsistä sähköyhtiöistä oli yhtäkkiä tullut mediaa kiinnostavia yrityksiä.

Kaikki nämä uutisoinnit vaikuttivat siihen, että meillä puhelimet soivat ja sähköpostit lauloivat. Saimme runsaasti uusia asiakkuuksia, solmimme nykyisten asiakkaittemme kanssa määräaikaisia sopimuksia, vastaanotimme vikailmoituksia ja keskustelimme sähkölaskuista ja sähkön hinnoista. Emme myöskään jääneet vain toimistolle odottelemaan puhelimen pirisemistä, vaan kiersimme matkapöytä/tietokone -yhdistelmällä marketteja sekä kauppakeskuksia ja Wattivaunulla turuja ja toreja. Vuoden aikana kohtasimme tuhansia asiakkaita, jotka kävivät pisteellämme pyöräyttämässä onnenpyörää, tarkistamassa sähkösopimuksia tai vain vaihtamassa kuulumisia. Meillä oli paljon mukavia kohtaamisia ja asiakkaittemme arki tuli meille tutuksi.

Vuosi 2018 on Kymenlaakson Sähkö 100-vuotisjuhlavuosi. Tulemme näkymään ja kuulumaan entistä vahvemmin toiminta-alueellamme erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, sillä haluamme olla mukana asiakkaittemme arjessa, joka päivä. Asiakkaiden aktiivinen sopimuskilpailutus varmasti jatkuu ja tämä näkyy myös meillä. Aina ei kuitenkaan sähköyhtiön vaihtaminen tee autuaaksi. Meillä on tarjota monenlaisia kilpailukykyisiä sopimusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Erästä asiakasta lainatakseni: Ei se vaihtamalla parane ja tämä pätee niin muijaan kuin sähköyhtiöön.

Toivotan kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää vuotta 2018! Juhlitaan yhdessä.

Minna Vuorinen
Myyntipäällikkö
Kymenlaakson Sähkö Oy 

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.