Asiakaskohtaamisia Suomen suvessa

14.06.2017

kaksi kukkaa

Kesä on suomalaisen parasta aikaa. Valo antaa meille uutta virtaa ja lämpö hellii toppakerroksen alta kuoriutunutta ihoa. Tuhansien järvien maamme on myös tuhansien kesätapahtumien luvattu maa. Me Kymenlaakson Sähköllä haluamme olla kesämenossa mukana. Kierrämme tänäkin kesänä Wattivaunulla oman jakelualueemme turuilla ja toreilla tapaamassa asiakkaita. Lisäksi osallistumme Tall Ship Races tapahtumaan Kotkassa paikallisena yhteistyökumppanina. Löydät meidät koko tapahtuman ajan Kymenlaakson Sähkön teltasta.

Miten voimme palvella?

Vuodesta toiseen asiakkaamme ilahtuvat nähdessään meitä kotikaupungin tai kylän markkinoilla. Yksi asiakas saattaa tuoda sähkölaskun mukanaan ja kysyä jotakin siihen liittyvää, toinen tulee vain levähtämään hetkeksi ja vaihtamaan kuulumiset. Kolmas haluaa uusia hyvissä ajoin päättyvän määräaikaisen sähkösopimuksensa. Me olemme paikalla, olipa tarve tai toive millainen tahansa. Jos emme pysty paikan päällä ratkaisemaan asiakkaan kysymystä, otamme yhteyttä myöhemmin selvitettyämme asiaa. Tänä kesänä tarjoamme lisäksi jännitystä ja iloa onnenpyörän ja sähkölahjakortin arvonnan merkeissä.

Siellä missä Sinäkin

Yksi toimintamme kulmakivistä on nostaa asiakkaat keskiöön. Olemme läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat. Erilaiset kesätapahtumat tarjoavat meille loistavan mahdollisuuden tavata asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja kasvotusten. Asiakaskohtaamisissa saamme myös tietoa toiveista sekä arvokasta palautetta, jota tarvitsemme kehittyäksemme yhä paremmiksi. Me olemme palveleva sähköyhtiö ja meille on kunnia-asia olla läsnä asiakkaiden keskuudessa, pitää yhteyttä ja olla tavoitettavissa niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Jos et bongaa meitä tänä kesänä Wattivaunulta tai Tall Ship Racesista, kohtaamme ehkä talven aikana marketkiertueellamme. Lisäksi tavoitat meidät tietysti toimipisteistämme Elimäeltä, Kotkasta ja Loviisasta, puhelimitse asiakaspalvelustamme, sähköpostilla tai netistä. Tapaammeko seuraavaksi aurinkoisena markkinapäivänä, syysmyrskyjen riepotellessa vai pakkasen paukkuessa? Sinä valitset milloin ja miten haluat kanssamme asioida. Olemme läsnä sinun arjessasi.

Kirsi Rasanen
Myyntiassistentti
Kymenlaakson Sähkö Oy

Ps. Katso kesäkiertueemme aikataulu >

Kirjoita kommentti

Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.
Ole hyvä, täytä puuttuva tieto.

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.