Kymenlaakson Sähkö lahjoittaa 1000 heijastinta arjen turvaksi

09.09.2020

KSOY heijastimet

Kymenlaakson Sähkö huolehtii, että arki virtaa. Haluamme tänäkin syksynä olla mukana turvaamassa arkea heijastimien avulla.

KSOY on aiempina syksyinä jakanut heijastimia toiminta-alueelleen erilaisten tapahtumien ja alueille perustettujen heijastinpuiden kautta. Tänä vuonna toteutamme KSOY heijastinhulinat ja lahjoitamme hakemusten perusteella 1000 kpl heijastimia jaettavaksi hyvään tarkoitukseen.

Hakemuksia voi toimittaa KSOY:n verkkosivujen kautta 20.9. mennessä. Lahjoitamme heijastimet parhaiksi arvioimiimme käyttötarkoituksiin syyskuun lopussa. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä lahjoitusten saajiin ja tiedotamme heijastimien käyttökohteista viestintäkanavissamme syksyn aikana.

Haluatko perustaa heijastinpuun tai lahjoittaa heijastimet koululuokallesi? Haluatko toimittaa heijastimia alueesi vanhuksille, partiolaisille, päiväkodille, kahvilaan tai nuokkarille jaettavaksi?

Jos sinulla on hyvä tarkoitus, johon haluaisit toimittaa heijastimiamme, täytä verkkosivuillamme www.ksoy.fi/heijastinhulinat hakemus 9.-20.9. välisenä aikana.

Lisätietoja: viestinta@ksoy.fi