Kymenlaakson Sähkö on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

05.02.2019

Some profiilikuva #innostavimmat 2018

Kymenlaakson Sähkö on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -tunnustuksen ja sijoittui pienten organisaatioiden (30-149 henkilöä työllistävät organisaatiot) joukossa sijalle 9. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Tutkimus toteutettiin syksyllä 2018. Innostavimmat työpaikat 2018 -listaus julkistettiin Helsingissä tiistaina 5.2.2019.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Kymenlaakson Sähkö on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Tutkimuksen tulosten mukaan Kymenlaakson Sähkön vahvuuksia ovat henkilöstön mielestä erityisesti työskentelyedellytykset, toiminta- ja johtamiskulttuuri, työnantajakuva, viestintä ja osallistaminen sekä esimiestyö. Työterveyshuolto ja henkilöstön hyvinvointiin panostaminen nousivat myös henkilöstön arvotuksessa korkealle. Tutkimuksessa mitattavassa PeoplePower-indeksissä Kymenlaakson Sähkön tulos oli selvästi normaalia toimihenkilönormia korkeampi. Kyselyyn vastasi yli 95 prosenttia henkilöstöstä.

- On todella hienoa saada valtakunnallinen tunnustus näin tärkeässä asiassa. Olemme vuonna 2018 koko henkilöstön voimin onnistuneet hyvin sekä toiminnan tavoitteiden saavuttamisen osalta että taloudellisesti. Tämä tunnustus kruunasi vuoden. Tehtävämme energiantoimittajana on yhteiskunnallisesti merkittävä ja on hienoa, että sitä työtä tehdään innostuneena ja hyvällä mielellä, kommentoi toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Suomen innostavimmat työpaikat- tunnustukset jaettiin 5.2.2019 kolmessa eri kategoriassa: pienet, keskisuuret ja suuret organisaatiot. Tunnustus myönnettiin vuoden 2018 henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Listalle pääsee vuosittain noin kuusi prosenttia suomalaisista yrityksistä. Kaikkiin palkittuihin ja työnantajalistauksiin voi tutustua verkkosivuilla:  http://www.innostavimmat.fi/palkitut/ 

Lisätietoja

talousjohtaja Simo Harju, simo.harju@ksoy.fi, puh. 05 7780 201
viestintäpäällikkö Marjo Lahtinen, marjo.lahtinen@ksoy.fi, puh. 05 7780 205