Kymenlaakson Sähkö jakoi 14 stipendiä urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin

07.11.2019

Ruusut

Kymenlaakson Sähkön urheilu- ja kulttuuristipendien sekä harrastetuen saajat vuodelle 2019 on valittu. Vastaanotimme tänä vuonna hakemuksia ennätysmäärän, yli 220 kpl. Urheiluun liittyviä hakemuksia vastaanotettiin selkeästi enemmän kuin kulttuurihakemuksia.

”Valinta on vaikeaa, kun hyviä hakijoita on sekä yksilö- että joukkuepuolella todella paljon”, kertoo energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen. Stipendien myöntämisperusteita ovat mm. hyvät saavutukset harrastuksen parissa, selkeät tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet sekä hyvin määritelty kohde stipendin käyttämiseen. Joukkuestipendien ja harrastuen puolella pyrimme ohjaamaan tukea sellaisiin kohteisiin, joita Kymenlaakson Sähkö ei muuten sponsoroi, ja jotka keräävät paljon harrastajia. Arvostimme myös seurojen hyvää juniorityötä ja selkeitä pelisääntöjä tuen jakamiseen.

Myönnämme vuosittain stipendejä toiminta-alueemme ja omistajakuntiemme urheilijoille ja kulttuurinharrastajille. Stipendin saaja voi olla harrastuksensa parissa menestynyt nuori tai koko joukkue/ryhmä. Yksilö- ja joukkuestipendien lisäksi jaamme harrastetukea. Harrastetuki on tarkoitettu tukemaan niiden nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, joilla syystä tai toisesta ei ole mahdollisuutta jatkaa harrastuksen parissa ilman erillistä tukea. Harrastetukea myönnetään seuroille ja yhdistyksille, jotka jakavat tuen eteenpäin.

Kiitämme kaikista hakemuksista ja toivotamme onnea ja menestystä harrastusten parissa.
Stipendien ja harrastetuen saajat 2019 ovat:
Yksilöstipendit

Aliisa Kiiski, kilpakävely
Elisa Mattila, suunnistus
Reko Ojalainen, triathlon
Iida-Mari Takanen, ampumahiihto
Aapo Tilli, maastohiihto
Tomas Wecksten, seiväs
Lotta Mäkelä, oboe

Joukkuestipendit

Gracie Barra Kouvola, brasilialainen jujutsu
Karhulan Katajaiset, SM-viestit 2020-ryhmä
Orimattilan judoseura, kilparyhmä

Harrastetuki

Black Diamond Cheerleaders ry, cheerleading
Haminan Pallo-Kissat ry, jalkapallo
Loviisan seudun tanssiopiston kannatusyhdistys ry, tanssitaiteen perusopetus
MLL Orimattilan yhdistys, kulttuuriharrastuksen tukeminen

 

Lisätietoja: Kymenlaakson Sähkö Oy, energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen, 040 652 8582