Aurinkosähkön ja sähköautoilun odotetaan herättävän kiinnostusta myös kesän 2019 Asuntomessuilla Kouvolassa

27.02.2019

Neliökuva yritysnimellä

Kymenlaakson Sähkö lähtee energisesti mukaan Kouvolan Asuntomessuille ensi kesänä.

- On hienoa, että valtakunnallinen iso tapahtuma järjestetään meidän verkkoalueellamme ja halumme ehdottomasti olla mukana messuilla näytteilleasettajana. Sähköistämme koko messualueen ja lisäksi tuomme messuille virtaa oman osastomme kautta, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Lahtinen. Messuosaston ja messujen teemasisällön suunnittelu on edennyt hyvin, ja kun messut lähestyvät, niin suunnitelmat edelleen tarkentuvat.

Messuilla tuodaan esille teemoja, joita monet parhaillaan pohtivat rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä, ja samojen teemojen uskotaan tuovan vieraita myös messuille. Aurinkosähkö kasvattaa suosiotaan jatkuvasti niin yksityisten kuin yritystenkin hankintalistalla ja sähköautoilu on tällä hetkellä yksi keskeisimmistä keskusteluaiheista.

- Tuomme messuilla esille uusia tuotteita, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin. Monet haluavat vaikuttaa itse mm. ilmastoasioihin ja se näkyy myös energiaratkaisuissa, kertoo energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen. Aurinkosähkö on jo lyönyt itsensä läpi ja samaa odotetaan nyt sähköautoilun osalta. Haluamme tarjota asiakkaille helppoja, luotettavia ja turvallisia ratkaisuja omiin energiapäätöksiin, sanoo Laitinen.

Kymenlaakson Sähkön osastolla sähkösopimusten, aurinkosähkön ja sähköautoilun asiantuntijat ovat paikalla joka päivä. Ilmastoystävällinen energia, pientuotanto, rakentamiseen ja remontointiin liittyvät sähköasiat sekä energianeuvonta ovat näkyvästi esillä messuillamme.

Arki virtaa Asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019!

www.ksoy.fi/asuntomessut