Virtaa palloon tulee taas!

05.12.2018

VirtaaPalloon_FB_coverimage

Järjestimme tammikuussa 2018 ensimmäistä kertaa Virtaa Palloon -koko perheen liikuntatapahtuman Kouvolassa 100 -vuotisjuhlamme ja tammikuisen Sähkön päivän kunniaksi. Tapahtuma sai suuren suosion ja päätimme jatkaa perinnettä ja laajentaa Virtaa palloon -tapahtuman kolmelle paikkakunnalle: Kotkaan, Kouvolaan ja Orimattilaan. Tapahtumat järjestetään tammi-helmikuun aikana.

Virtaa palloon -tapahtuma on maksuton ja suunnattu lapsiperheille. Tarkoituksena on innostaa lapsia, nuoria ja perheitä liikkumaan sekä tuoda virtaa alueemme asukkaiden arkeen. Samalla teemme tutuksi KSOY:n ja paikallisten urheiluseurojen toimintaa.

Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, joista kerätään leimoja ja neljällä leimalla voittaa pienen palkinnon. Teemme tapahtumassa yhteistyötä paikallisen urheiluseuran kanssa, Kotkassa KTP Basketin, Kouvolassa Kouvojen ja Orimattilassa Jymyn kanssa. Urheiluseurat ovat suunnitelleet hauskoja aktiviteetteja ja lisäksi paikalla on tavattavissa seurojen urheilijoita.

Kaikissa tapahtumissa on muutakin koko perheelle sopivaa ohjelmaa, mehu- ja pullatarjoilu sekä arvontaa. Menevä taustamusiikki takaa, että virtaa riittää koko tapahtuman ajan.

Tapahtuma-ajat ja paikat

La 19.1.2019 klo 10 – 13 Steveco Areena (Karhuvuoren urheilutalo), Kotka. Yhteistyössä KTP Basket.

La 16.2.2019 klo 10 – 13 Jatke Areena (Manskari), Kouvola. Yhteistyössä Kouvot.

La 23.2.2019 klo 10 – 13 Orimattila-Areena, Orimattila. Yhteistyössä Orimattilan Jymy.

Lisätietoja tapahtumista julkaistaan verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissa sekä alueen lehdissä ennen tapahtumapäiviä.

Tervetuloa mukaan viettämään iloista ja liikunnallista päivää kanssamme. Ladataan yhdessä virtaa palloon!

VIrtaaPalloon_FB