Haemme myyntineuvottelijaa asiakaspalveluumme vakituiseen työsuhteeseen

09.04.2018

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama kaakkoissuomalainen energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian hankinta ja tuotanto, myynti sekä verkkotoiminta. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 94 miljoonaa euroa. Töitä teemme noin 60 asiantuntijan voimin.  Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Lue meistä lisää osoitteesta ksoy.fi.

Etsimme nyt asiakaspalveluamme vahvistamaan aurinkoista

MYYNTINEUVOTTELIJAA,

joka työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteeseemme.
Tehtäviisi sisältyvät sähköpalveluiden myynti sekä asiakkaiden opastus ja neuvonta. Palvelet asiakkaita monikanavaisesti mm. puhelimitse, sähköpostitse tai kasvokkain. Kontaktoit asiakaskuntaamme päivittäin pitäen hyvää huolta asiakkaiden sähkösopimusasioista. Jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen – se tuo päiviisi mukavaa vaihtelua.

Hakemamme henkilö on reipas ja iloinen asiakaspalveluosaaja. Olet hankkinut jo kannuksia myyntityöstä tai vasta matkalla myynnin ammattilaiseksi. Asenne ratkaisee, miten hyvin sovit tiimiimme!

Voit olla meille se oikea, jos sinulla on kaupallinen koulutus, osaat kommunikoida suomen lisäksi englanniksi (ruotsi plussaa) sekä arvostat kokopäivätyötä maineikkaassa 100-vuotiaassa sähköyhtiössämme. Tehtävä edellyttää sujuvia IT-taitoja ja halua oppia uutta myös järjestelmien osalta.

Tarjoamme vakituisen päivätyön mukavassa työyhteisössä Kotkan keskustassa, voimakkaasti uudistuvalla toimialalla. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä ajanmukaiset henkilöstöetumme. Työt alkavat kattavalla perehdyttämisjaksolla, jonka aikana KSOY:n tuotteet ja palvelut tulevat tutuiksi.
Rekrytointiamme hoitaa Go On Yhtiöt. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Ahtiainen 040 5858527. Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi Hakuaika päättyy 23.4.2018. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti käsittele.