Nimityksiä Kymenlaakson Sähköverkossa

08.08.2017

Osaava ja motivoitunut joukkueemme vahvistuu kahdella uudella tekijällä. Jarkko Jonsson on aloittanut 1.8. käytönsuunnittelijana ja Olli Jokisalo on valittu suunnitteluvastaavaksi 2.10. alkaen.

Jarkko Jonsson käytönsuunnittelijakasi 

Jarkko Jansson

Jarkko Jonsson (27) on valittu käytönsuunnittelijaksi käytön ja rakennuttamisen yksikköön Elimäelle. Hän on aloittanut tehtävässä 1.8.2017.

Kotkasta kotoisin oleva Jonsson palaa entuudestaan tuttuun taloon sillä vuosina 2015-2016 hän teki opintoihin liittyvän insinöörityön Kymenlaakson Sähköverkolle. Sähkövoimatekniikan insinööriksi hän valmistui Mikkelin amk:sta keväällä 2016.  Käytönsuunnittelijana Jonssonin työtehtäviin kuuluu mm. sähköverkon valvonta ja ohjaaminen, käytön suunnittelu ja toteutus sekä häiriönselvitykset.

 

Olli Jokisalo suunnitteluvastaavaksi

Olli Jokisalo

Olli Jokisalo (23) on valittu suunnitteluvastaavaksi verkko-omaisuuden hallinta -yksikköön. Hän aloittaa tehtävässä 2.10.2017.

Kouvolasta kotoisin oleva Jokisalo valmistui keväällä insinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulusta suuntautumislinjana sähkövoimatekniikka. Suunnitteluvastaavana Jokisalon tehtäviin kuuluu mm. sähköteknisen suunnittelun tilaaminen ja valvonta sekä prosessin kehittäminen, kuntien, kaupunkien ja muiden sidosryhmien infrasuunnitteluun osallistuminen sekä lausuntojen antaminen verkoston sijaintiin vaikuttavissa hankkeissa.